T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.364 Çözümler 3 14 Nisan 2022 #1 +1"li numara kullanıyordum numara gitti. Wp'den giriş yaptı numara gruplardan otomatik çıkar mı? 2 adımlı doğrulama da vardı.
+1"li numara kullanıyordum numara gitti. Wp'den giriş yaptı numara gruplardan otomatik çıkar mı? 2 adımlı doğrulama da vardı.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #2 T.t dedi: +1"li numara kullanıyordum numara gitti. Wp'den giriş yaptı numara gruplardan otomatik çıkar mı? 2 adımlı doğrulama da vardı. Genişletmek için tıkla... Hayır. Ama uygulamaladan giriş yapıp sanal numaradan yaptıysan o numaraya bir başkası girmiştir. Yani her şeyi silmesi ihtimal.
T.t dedi: +1"li numara kullanıyordum numara gitti. Wp'den giriş yaptı numara gruplardan otomatik çıkar mı? 2 adımlı doğrulama da vardı. Genişletmek için tıkla... Hayır. Ama uygulamaladan giriş yapıp sanal numaradan yaptıysan o numaraya bir başkası girmiştir. Yani her şeyi silmesi ihtimal.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.364 Çözümler 3 14 Nisan 2022 #3 @Silinen üye 2 adımlı doğrulama vardı galiba adam hesaba giremiyor. Çünkü e-postama 5 defa 2'li doğrulama kaldırma isteği geldi.
@Silinen üye 2 adımlı doğrulama vardı galiba adam hesaba giremiyor. Çünkü e-postama 5 defa 2'li doğrulama kaldırma isteği geldi.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #4 T.t dedi: @Silinen üye 2 adımlı doğrulama vardı galiba adam hesaba giremiyor. Çünkü e-postama 5 defa 2'li doğrulama kaldırma isteği geldi. Genişletmek için tıkla... Girmiştir çoktan.Gruptakilere sorsana hem.
T.t dedi: @Silinen üye 2 adımlı doğrulama vardı galiba adam hesaba giremiyor. Çünkü e-postama 5 defa 2'li doğrulama kaldırma isteği geldi. Genişletmek için tıkla... Girmiştir çoktan.Gruptakilere sorsana hem.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.364 Çözümler 3 14 Nisan 2022 #5 @Silinen üye 2 adımlı doğrulama olunca girebiliyor mu ki?