Neden gerek duyuyorsunuz? Sorusuna verilecek en iyi cevap bu seni hiç alakadar etmez olacaktır ama merakını gidersin diye yazıyorum.Gördüğüm en iğrenç uygulamalardan, sinir bozmaktan öte değil... Hayır, bir sorun teşkil etmiyor diye biliyorum, 1 yıldan fazla kullandığı için her şeyini silmişti diye hatırlıyorum. (Sevgilim kullanıcısıydı)
Sevgilimle 2-3 kere o uygulama yüzünden atıştık, neden gerek duyuyorsunuz?
Şu yoruma ek olarak şunu yazayım ya şöyle bir WhatsApp kullanmak varken o iğrenç ötesi yeşilli tasarım nedir? Aynı zamanda silinen mesajlar ve durumları da görebiliyorum.Evet şu siralar WhatsApp burada admin benim, benim kurallarım geçerli kafasında olduğu için modlu WhatsApp kullananlara ban atmaya başladı ve orijinal WhatsApp'a dönmediğiniz sürece ban atılıyor-du. Modlu WhatsApp yapımcılarının son sürümünde Anti-Ban özelliği eklendi. Aero WhatsApp kullanmanızı öneririm yapımcısı Türk ve kendisine ait bir Telegram kanalı var uygulama ile ilgili soru olduğunda yardım alabiliyorsun aynı zamanda diğer modlu WhatsApp'lara göre daha fazla tema tasarım seçeneği sunuyor. Aynı zamanda eskiden modlu WhatsApp'tan ban yiyenler yeni sürümünü kurarken talimatları iyi okusunlar yoksa yeni sürümde Anti-Ban özelliği olması bir şey ifade etmez yine ban atıyor sistem o yüzden dikkatli yüklesinler yeni sürümü.
Neden gerek duyuyorsunuz? Sorusuna verilecek en iyi cevap bu seni hiç alakadar etmez olacaktır ama merakını gidersin diye yazıyorum.
Modlu WhatsApp'ların tek kullanım alanı görüldü bilgisini gizlemek değildir dolayısı ile senin sevgilin ile kavga etmen bizim uygulamayı kullanmamızı alakadar etmez. Modlu WhatsApp sayesinde uygulamaya şifre de koyabiliyoruz kendimize özel tema tasarımları ile WhatsApp'ın o iğrenç tasarımından da kurtulabiliyoruz. Bazen görüldü bilgisinin ulaşması hoş olmaz çünkü cevap vermeyeceğimdir. Bu durumlarda karşıdakini de kırmamış olurum. Güven sorunundan dolayı kavga etmişsin bu arada.
Birisi pencereye bakınca bildirim gittiğini ilk kez duydum hangi WhatsApp sürümünde var söylesene.Çoğu kişi, karşı tarafa mavi tık gitmesin; karşı tarafın sildiği mesajı okuyayım; karşı taraf sohbet pencereme baktığında bildirim gelsin gibi hiçbir değeri olmayan şeyler için Whatsapp Plus kullanıyor. Özellikle silinen mesajları okuduklarında sinir oluyorum, bir de "Sildiğin mesajı okudum." demeleri yok mu? Sanki nükleer kodlarını yanlışlıkla paylaşmışım havasına giriyorlar. Umarım kullananlar süresiz ban yer. Sırf görünüm açısından kullananlara lafım yok, hoş görünüyor orası ayrı.
Belirli bir süre ban atıyor diyelim ki 30dk ban attı 30dk sonra aynı WhatsApp ile girmeyi denersen daha uzun süre ban atıyor taa ki sen orijinal WhatsApp'a geçene kadar.Whatsapp'dan ban yiyince nasıl oluyor. Aynı numara ile uygulamayı bir daha kullanamıyor muyuz? Mesela ben denemek içindir diyelim bir şekilde ban yedim. Uygulamayı silip orijinal wp indirsem ban kalkıyor mu yoksa yeni numaramı almam gerek?
Android hakkında bilgisi olanlar veri kopyalama gibi şeyler oluyorsa bunu fark ederdi çoktan. Orijinal WhatsApp harici başka bir sunucunun adresiyle veri alışverişi oldu ise bu programlar ile görüntülenip veri çalma olup olmadığı anlaşılabiliyor.Özelleştirme amaçlı bir defaya mahsus indirdiğim oldu. Daha sonrasında silmedim kullandım. Evet mavi tik gizleme, silinen mesajları okuma gibi kayda değer özellikleri var. Fakat performansı iyi değil. Uygulamanın açılış süresi 1 saniye daha geç, mesajları okurken veya gönderirken donma yaşıyordum. Kaldırıp normal WhatsApp'a geçtim.
Size de tavsiyem deneyin ama kullanmayın. Sonuçta üçüncü parti bir geliştirici tarafından yayınlanıyor. Bu da mesajlarımızın güvenliği konusunda soru işareti oluşturabilir. Uçtan uca şifreleme var belki ancak indirilen verilerin, rehber bilgilerinin vs. kopyalanıp kopyalanmadığını bilemeyiz.
Ek olarak, evet şu sıralar güncel olmayan WhatsApp klonlarının tespit edilip yasaklandığına dair gönderiler var.