WhatsApp resmi olmayan uygulama hatası nasıl çözülür?

harun_pc

Decapat
Daha fazla  
WhatsApp'ı önceden kullanıyordum telefona format attım tekrar indirdim kendi numaram ile girerken resmi olmayan uygulama hatası alıyorum ama başka numarayla girince sorunsuz giriyor. Başta numara ban vb yedi sandım ama işin komik tarafı kendi telefonumdan giremediğim numara başka telefonda giriyor.

Yani kendi numaram ile kendi telim dışında tellere girebiliyorum ama başka numarayla da kendi telimden girebiliyorum. Sorun hakkında bir fikri ya da tecrübesi olan var mı?

Telefonunuzun markası ne acaba? Huawei kullanıcılarında aynı durum çokça yaşanıyor. Yeni huawei telefonlarda WhatsApp'ı hem Gbox üzerinden Play Store'a girerek hem de Huawei App uygulamasından indirebiliyoruz. Belli aralıklarla denedikten sonra Huawei App'ten tekrar denedim, eskiden uygulamanın kurulumunu dahi yapamazken şimdi kullanabiliyorum.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro önceden kullanıyordum WhatsApp'ı format attıktan sonra böyle oldu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…