WhatsApp resmi olmayan uygulama tespit edildi uyarısı

İzzetin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben modlu WhatsApp kulandığım için WhatsApp tarafından girişim engellendi bende numara değiştirdim ama şöyle bir korkum var. Çıkış yapınca tekrar giriş yapamayacağım diye korkuyorum. Sizce tekrar giriş yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Orijinal WhatsApp'ı kullanmak varken neden riske atıyorsun. Orijinal WhatsApp'tan giriş yapmayı dene. Banlanmadıysan girer. Duyduğum kadarıyla hileli uygulama kullanan numaralar kara listeye alınıyor ve WhatsApp kullanamıyor artık. Yanlışım varsa düzeltin.

zaten artık orjinal kullanıyorum bir kez uyarı yedim

Bu yüzden numara değiştirdim ve artık orijinal WhatsApp kullanıyorum.

Bu arada hocam başım ağrıyor bu yüzden geç döndüm.

Zaten artık orijinal kullanıyorum bir kez uyarı yedim

Bu yüzden numara değiştirdim ve artık orijinal WhatsApp kullanıyorum.

Bu arada hocam başım ağrıyor bu yüzden geç döndüm.

Dert etmeyin hocam, çok önemli bir şey değil. Önemli olan hatanın farkına varıp hatadan dönmek.

Dert etmeyin hocam, çok önemli bir şey değil. Önemli olan hatanın farkına varıp hatadan dönmek.

Sağ olun hocam yani olay bu anlatamadım eskiden eski numaram ile bir kez modlu WhatsApp kullandım banlandım numara değiştirdim ve orijinal WhatsApp kullanıyorum giriş yaptım ama çıkış yapınca tekrar giriş yapabilecek miyim?

Numara değiştirdiyseniz numaranız temize çekiliyor diye biliyorum. Keşke numaranızı değiştirmeseydiniz. İnternette çözümleri vardı hocam.

Numara değiştirdiyseniz numaranız temize çekiliyor diye biliyorum. Keşke numaranızı değiştirmeseydiniz. İnternette çözümleri vardı hocam.

Yok hocam çözüm yok bir telefon Redmi anladınız yani siz yazamıyorum buraya yazılım da india.

Bir de IMEI hakkında bilginiz var mı?

IMEI hakkında sorunuz nedir hocam?

Benim telefon Redmi Note 12 Pro 5G dirençli ben bu telefona yazılım atarsam global clean all demeyeceğim save user data diyeceğim IMEI gider mi?

Hocam bir de WhatsApp hakkında cevapınız çıksam bile tekrar giriş yapabiliyor muyum?

Eğer giriş yapamazsam çözümünüz nedir lütfen iletir misiniz?

IMEI hakkında sorunuz nedir hocam?

Hocam orada mısınız?

Son düzenleme:

IMEI için format atınca IMEI silinir diye biliyorum. Profesyonel bir telefoncuyla görüşmeniz daha iyi olur. Diğer soruya gelirse siz istediğiniz zaman WhatsApp'a girişs yapıp çıkış yaparsınız diye düşünüyorum. Rahat olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…