WhatsApp silinen sohbet geri getirilir mi?

TRgt

Megapat
Daha fazla  
WhatsApp yanlışlıkla telefondan silindi ve yedekleme hiç yapılmamıştı. Medya lazım değil sadece sohbeti bile geri getirmem için bir çözüm var mıdır? 3.parti uygulama vs. cevaplarsanız çok sevinirim.

Ben yok diye biliyorum. Çünkü başıma bu kaç kere geldi bilmek istemezsiniz.

Sadece whatsap yedekten geri geliyor diye biliyorum hocam.

yedek varsa whatsapı silin yedeği geri yükleyin tabi sildikten sonra yedek aldıysanız bi işe yaramaz

Maalesef yedekleme yoktu ya :/. Çok sıkıcı bir durum. Sistem geri yükleme tarzı bir şey yapabilsek keşke

Maalesef yedekleme yoktu ya :/. Çok sıkıcı bir durum. Sistem geri yükleme tarzı bir şey yapabilsek keşke
Maalesef olmuyor hocam. Whatsapp'ı ben emulatör üzerinden kullanıyorum. Bazen beni çileden çıkartabiliyor. Ben de o yüzden her girdiğimde yedeklemesini yapıyorum.

Maalesef olmuyor hocam. WhatsApp'ı ben emulatör üzerinden kullanıyorum. Bazen beni çileden çıkartabiliyor. Ben de o yüzden her girdiğimde yedeklemesini yapıyorum.

Çok teşekkürler ilginiz için. Peki şu mümkün müdür?
Mesela karşımdaki kişinin sohbeti silindi ya bende var. Ben ona atabilir miyim bu sohbeti?

Sohbetin yedeğini buluta, sabit diske aktarmadıysanız hayır.

Çok teşekkürler ilginiz için. Peki şu mümkün müdür?
Mesela karşımdaki kişinin sohbeti silindi ya bende var. Ben ona atabilir miyim bu sohbeti?
Metin dosyası olarak atabilirsiniz.

Aaa. Bunu mu yapacaksınız? Bak bu da işe yarar, ama karşıdaki de uğraşmak isterse atar.

Metin dosyası olarak atabilirsiniz.

AAA. Bunu mu yapacaksınız? Bak bu da işe yarar, ama karşıdaki de uğraşmak isterse atar.

Evet o şekilde yapacaktım ama belli bir tarihe kadar atıyor WhatsApp sohbetin tamamını göndermiyor maaalesef :/ Çok teşekkürler cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…