WhatsApp'e giremiyorum uygulama simgesi yerine Android robot simgesi var. Silip yüklersem de önemli dosyalar gidecek.
Dosyaları bozulmuş. Otomatik yedekleme açıksa zaten dosyalarınız yedeklemiştir. Açık değilse mecburen silip yüklemelisiniz.WhatsApp'e giremiyorum uygulama simgesi yerine Android robot simgesi var. Silip yüklersem de önemli dosyalar gidecek.
WhatsApp'e giremiyorum uygulama simgesi yerine Android robot simgesi var. Silip yüklersem de önemli dosyalar gidecek.
Ayarlardan durmaya zorla diye bir seçenek varsa onu deneyin.
Açık değilse mecburen silip yüklemelisiniz.
Silmeden önceSilip yüklersem de önemli dosyalar gidecek.
Android > media > com.whatsapp
dosya yolundaki WhatsApp klasörünün adı değiştirilirse dosyalar silinmez. (Örneğin "com.whatsapp1" yapmak gibi.)Üç nokta > Ayarlar > Depolama ve veriler > Depolama alanını yönet
kısmına giderseniz de aynı şeyleri görürsünüz.Tamamdır.Silmeden önceAndroid > media > com.whatsapp
dosya yolundaki WhatsApp klasörünün adı değiştirilirse dosyalar silinmez. (Örneğin "com.whatsapp1" yapmak gibi.)
Klasörün adını değiştirmek yerine direkt olarak başka bir yere kopyalanabilir de, ama çok fazla dosya varsa uzun sürebilir.
Fotoğraflar, videolar (gönderilen ve alınan) ve diğer dosyalar burada saklanıyor. WhatsApp’ın içindenÜç nokta > Ayarlar > Depolama ve veriler > Depolama alanını yönet
kısmına giderseniz de aynı şeyleri görürsünüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.