2 286525 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 819 Çözümler 3 11 Ocak 2021 #1 Başlıkta yazdığı gibi öyle bir şey duydum.
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.516 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #2 Hayır resmi bir açıklama yok şuan.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.324 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 11 Ocak 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Leş medyanın leş haberlerinden öte bir şey değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Leş medyanın leş haberlerinden öte bir şey değil.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 4 11 Ocak 2021 #4 Asılsız iddialar döndü iptal edildi diye, ama sonra 'R' yaptı haber şirketleri.
Vittorio Antonio Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 207 11 Ocak 2021 #5 Resmi hesaplara bakın bence sadece. İptal edilse de bir duyuru ile edilecek sonuçta, saçma haber sitelerine bir tık bile kazandırmak istemiyorum.
Resmi hesaplara bakın bence sadece. İptal edilse de bir duyuru ile edilecek sonuçta, saçma haber sitelerine bir tık bile kazandırmak istemiyorum.
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 11 Ocak 2021 #6 rofl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Leş medyanın leş haberlerinden öte bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Türkiye de habercilik. İnsan bir yurt dışı kaynaklara göz atar yahu.
rofl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Leş medyanın leş haberlerinden öte bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Türkiye de habercilik. İnsan bir yurt dışı kaynaklara göz atar yahu.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 11 Ocak 2021 #7 Şu hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri oldu, bir söylentiye araştırmadan inandım. -_- BPT'e güveniyordum açıkçası, onlar da özür diler umarım.
Şu hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri oldu, bir söylentiye araştırmadan inandım. -_- BPT'e güveniyordum açıkçası, onlar da özür diler umarım.