WhatsApp sohbeti Androrid'den IOS'a nasıl aktarılır?

weskompes

Hectopat
Daha fazla  
Android cihazım bozulup kapandı ve açılmıyor. iOS cihaza geçtim. WhatsApp sohbetimi nasıl iOS'a aktarabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sohbet geçmişim Android'e yedekli. Yeni telefon iOS. İnternetten baktım hep iki çalışan telefonu anlatmışlar. Benim eskisi kapandı.
Aktaramazsınız. Android cihazdaki yedekleriniz Google Drive'a yedeklenir. Google Drive'daki yedeklerinizi iOS cihazdaki uygulamada kullanamazsınız.

Peki tekrar Android'e dönünce o sohbet yedeği geri gelir mi? Android'deki?

Sohbet geçmişim Android'e yedekli. Yeni telefon iOS. İnternetten baktım hep iki çalışan telefonu anlatmışlar. Benim eskisi kapandı.

Peki tekrar Android'e dönünce o sohbet yedeği geri gelir mi? Android'deki?
Evet, eğer yedeklerinizi aldıysanız gelir. Android'den Android'e veya iOS'tan iOS'a yedek aktarımı yapabilirsiniz ama Android'den iOS'a ya da iOS'tan Android'e akratım yapamazsınız. Bunu ücretli bir şekilde yapan uygulamalar var ama ben pek güvenemediğim için kullanmadım.

Evet, eğer yedeklerinizi aldıysanız gelir. Android'den Android'e veya iOS'tan iOS'a yedek aktarımı yapabilirsiniz ama Android'den iOS'a ya da iOS'tan Android'e akratım yapamazsınız. Bunu ücretli bir şekilde yapan uygulamalar var ama ben pek güvenemediğim için kullanmadım.
iOS'a geç uygulamasını kullanabilirler.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı