weskompes Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #1 Android cihazım bozulup kapandı ve açılmıyor. iOS cihaza geçtim. WhatsApp sohbetimi nasıl iOS'a aktarabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2021
Android cihazım bozulup kapandı ve açılmıyor. iOS cihaza geçtim. WhatsApp sohbetimi nasıl iOS'a aktarabilirim?
F frukoin Megapat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 613 Çözümler 2 17 Ağustos 2021 #11 joinkaaa dedi: iOS'a geç uygulamasını kullanabilirler. Genişletmek için tıkla... Dostum kaç kere Android'den iOS'a geçtin de burada bol keseden sallıyorsun? Olmuyor, olmuyor! Artı 0 Eksi
joinkaaa dedi: iOS'a geç uygulamasını kullanabilirler. Genişletmek için tıkla... Dostum kaç kere Android'den iOS'a geçtin de burada bol keseden sallıyorsun? Olmuyor, olmuyor!
KS KS weskompes Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #12 Peki IOS'tan giriş yaparsam Android yedeklemem silinir mi? weskompes dedi: Peki IOS'tan giriş yaparsam Android yedeklemem silinir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer silinirse giriş yapmayacağım telefonun yapılmasını bekleyeceğim. Artı 0 Eksi
Peki IOS'tan giriş yaparsam Android yedeklemem silinir mi? weskompes dedi: Peki IOS'tan giriş yaparsam Android yedeklemem silinir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer silinirse giriş yapmayacağım telefonun yapılmasını bekleyeceğim.
joinkaaa Picopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 437 Yer Tatakae. Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #13 frukoin dedi: Dostum kaç kere Android'den iOS'a geçtin de burada bol keseden sallıyorsun? Olmuyor, olmuyor! Genişletmek için tıkla... İki defa. Artı 0 Eksi
frukoin dedi: Dostum kaç kere Android'den iOS'a geçtin de burada bol keseden sallıyorsun? Olmuyor, olmuyor! Genişletmek için tıkla... İki defa.
F frukoin Megapat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 613 Çözümler 2 17 Ağustos 2021 #14 joinkaaa dedi: iOS'a geç uygulamasını kullanabilirler. Genişletmek için tıkla... Sen bana bunun olduğunu kanıtla hesabımı kapatırım bir daha da buraya uğramam. Artı 0 Eksi
joinkaaa dedi: iOS'a geç uygulamasını kullanabilirler. Genişletmek için tıkla... Sen bana bunun olduğunu kanıtla hesabımı kapatırım bir daha da buraya uğramam.
joinkaaa Picopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 437 Yer Tatakae. Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #15 frukoin dedi: Sen bana bunun olduğunu kanıtla hesabımı kapatırım bir daha da buraya uğramam. Genişletmek için tıkla... Kimse için hesabını kapatmana gerek yok konuyu neden uzattınız? Artı 0 Eksi
frukoin dedi: Sen bana bunun olduğunu kanıtla hesabımı kapatırım bir daha da buraya uğramam. Genişletmek için tıkla... Kimse için hesabını kapatmana gerek yok konuyu neden uzattınız?
KS KS weskompes Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #16 Beyler sakin Soru sormuştum Artı 0 Eksi
F frukoin Megapat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 613 Çözümler 2 17 Ağustos 2021 #17 joinkaaa dedi: Kimse için hesabını kapatmana gerek yok konuyu neden uzattınız? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi veriyorsun ve bunu kabullenmiyorsun. Artı 0 Eksi
joinkaaa dedi: Kimse için hesabını kapatmana gerek yok konuyu neden uzattınız? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi veriyorsun ve bunu kabullenmiyorsun.
joinkaaa Picopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 437 Yer Tatakae. Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #18 frukoin dedi: Yanlış bilgi veriyorsun ve bunu kabullenmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Siz bana sadece Android'den iOS'a geçtiniz mi sordunuz bende evet dedim? Artı 0 Eksi
frukoin dedi: Yanlış bilgi veriyorsun ve bunu kabullenmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Siz bana sadece Android'den iOS'a geçtiniz mi sordunuz bende evet dedim?
F frukoin Megapat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 613 Çözümler 2 17 Ağustos 2021 #19 Nerede bu moderatörler Allah aşkına ya? Artı 0 Eksi
joinkaaa Picopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 437 Yer Tatakae. Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #20 frukoin dedi: Nerede bu moderatörler Allah aşkına ya? Genişletmek için tıkla... Moderatörler ile alakası yok ben Android'deki bilgilerimi IOS'a aktarınca WhatsApp bilgilerimde aktarılmıştı sorun bendemi anlamadım ama. Artı 0 Eksi
frukoin dedi: Nerede bu moderatörler Allah aşkına ya? Genişletmek için tıkla... Moderatörler ile alakası yok ben Android'deki bilgilerimi IOS'a aktarınca WhatsApp bilgilerimde aktarılmıştı sorun bendemi anlamadım ama.