WhatsApp üzerinden atılan Instagram postunda profil görülmesi normal mi?

dr.dante

Centipat
Daha fazla  
Bir süredir Instagram'ı anonim bir hesap olarak kullanıyordum. Bu süre zarfında arkadaşlarıma ya da bazı tanıdıklara WhatsApp üzerinden Instagram postunun linkini atıyordum. Fakat bugün enteresan bir şey keşfettim. WhatsApp üzerinde atılan linke tıklayınca, postu atan kişinin profili gözüküyor. Bunca zamandır insanlar benim fake profilimi görüyor muydu yani? Bu özellik yeni mi geldi yoksa hep var mıydı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20241103_161518.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 66

Maalesef görebiliyorlar, paylaşırken hesabını kapatabilirsin, paylaşıp sonra hesabı geri açabilirsin.

Maalesef görebiliyorlar, paylaşırken hesabını kapatabilirsin, paylaşıp sonra hesabı geri açabilirsin.

Hocam acaba sadece tarayıcı üzerinden mi görüyorlar? Şimdi uygulama üzerinden denedim bir şey gözükmüyor. Sadece postu görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam acaba sadece tarayıcı üzerinden mi görüyorlar? Şimdi uygulama üzerinden denedim bir şey gözükmüyor. Sadece postu görüyorum.
Yok hocam, uygulama üzerinden de görülebiliyor.

Yok hocam, uygulama üzerinden de görülebiliyor.
Sosyal medya kullanıyorsan gizli kalman imkansız galiba..Twitter hesabı açınca da rehbere bildirim gidiyormuş. Mağarama döneyim en iyisi. Mağara da IP vermiyordur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…