WhatsApp üzerinden engel yiyen numaraya ne yapılmalı?

Başta uygulamada sorun var sanıyordum ama hangi telefondan girersem gireyim bu hatayı aldım. 5 telefondan denedim sadece 1'inin uygulama klonundan girebildim. O da bug muhtemelen. Onun dışı ful bu hatayı alıyorum. Muhtemelen telefon numaram banlandı ama sebebini bilmiyorum. 7 sene önce Aero kullandığımdan olamaz diye tahmin ediyorum çünkü 4-5 senedir resmi wp var.
Desteğe yazdığımda saçma sapan bir Bot'a yönlendiriyorlar beni ve hiçbir işe yaramıyor.
Bu konuda ne yapabilirim? 4 telefon 1 tabletten denedim durum aynı hepsinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim de 2024 yazında hesabım spamdan ban yemişti. İtiraz etmiştim, 6 saat içinde açmışlardı. Siz eğer itiraz ettiyseniz ve ona rağmen açılmadıysa maalesef numara değiştirmek dışında bir şansınız yok. Telefonunuz eskiyse eğer WhatsApp'ın eski sürümü resmi sürüm olarak algılanmıyor olabilir. Eğer bütün telefonlarda ve tablette de aynıysa internetinizde bir sıkıntı olabilir. Başka bir Wi-Fi veya mobil veriye bağlanarak yani IP adresini değiştirerek deneyin.

İtirazdan kastınız nedir tam olarak? Desteğe yazıyorum beni saçma sapan bir AI bota yönlendiriyorlar. Whatsapp support adı altında. O da yardımcı olmuyor. Zaten şimdi hiç ulaşamıyorum.
3-4 gün önce sorun yoktu yeni başladı. Diğer telefonlarda da kullanamıyorum şuan.

Hocam numaranız ban yediyse eğer WhatsApp'a girdiğinizde itiraz et butonu çıkacak. Eğer çıkmıyorsa numara erişime kapatılmıştır.

Hocam numaranız ban yediyse eğer WhatsApp'a girdiğinizde itiraz et butonu çıkacak. Eğer çıkmıyorsa numara erişime kapatılmıştır.
Görseldeki çıkıyor sadece numaranız engel yedi demiyor. Fakat Hiçbir telefondan açılmıyor. Üstüne kendi telefonumda başka hesaba girebiliyorum. Yani direkt numaradan sorun olmuş. Gidip numaramı değiştireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…