Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #1 Böyle birisi bana mesaj attı bot olduğunu sanmıyorum cevap vermeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2023
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 27 Ekim 2023 #2 Dolandırıcı olabilir.Ben olsam cevap vermezdim. İstersen ver bi bak bakalım ne söyleyecek?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 27 Ekim 2023 #3 "Aleyküm selam. Kimsin?"
Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #4 Keremmss dedi: Dolandırıcı olabilir. Ben olsam cevap vermezdim. İstersen ver bir bak bakalım ne söyleyecek? Genişletmek için tıkla... Aga hiçbir şekilde inanmam. Nizel G dedi: "Aleyküm selam. Kimsin?" Genişletmek için tıkla... Keremmss dedi: Dolandırıcı olabilir.Ben olsam cevap vermezdim. İstersen ver bi bak bakalım ne söyleyecek? Genişletmek için tıkla... Nizel G dedi: "Aleykümselam. Kimsin?" Genişletmek için tıkla... Keremmss dedi: Dolandırıcı olabilir. Ben olsam cevap vermezdim. İstersen ver bir bak bakalım ne söyleyecek? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar kişi eski arkadaşım çıktı. Son düzenleme: 27 Ekim 2023
Keremmss dedi: Dolandırıcı olabilir. Ben olsam cevap vermezdim. İstersen ver bir bak bakalım ne söyleyecek? Genişletmek için tıkla... Aga hiçbir şekilde inanmam. Nizel G dedi: "Aleyküm selam. Kimsin?" Genişletmek için tıkla... Keremmss dedi: Dolandırıcı olabilir.Ben olsam cevap vermezdim. İstersen ver bi bak bakalım ne söyleyecek? Genişletmek için tıkla... Nizel G dedi: "Aleykümselam. Kimsin?" Genişletmek için tıkla... Keremmss dedi: Dolandırıcı olabilir. Ben olsam cevap vermezdim. İstersen ver bir bak bakalım ne söyleyecek? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar kişi eski arkadaşım çıktı.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 27 Ekim 2023 #5 Lowzy1232 dedi: Genişletmek için tıkla... Çabuk bak işim var yerine stresten ödüm kopuyor kimsen hemen söyle desen daha iyiymiş.
Lowzy1232 dedi: Genişletmek için tıkla... Çabuk bak işim var yerine stresten ödüm kopuyor kimsen hemen söyle desen daha iyiymiş.
Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #6 377914 dedi: Çabuk bak işim var yerine stresten ödüm kopuyor kimsen hemen söyle desen daha iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Aga trolleniyom sandım bende trollim diye çocuksu konuştum :d
377914 dedi: Çabuk bak işim var yerine stresten ödüm kopuyor kimsen hemen söyle desen daha iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Aga trolleniyom sandım bende trollim diye çocuksu konuştum :d