F fatihmercury Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 249 Çözümler 2 5 Mart 2021 #1 Merhabalar, bugün arkadaşımın attığı bir linke boş anıma denk gelip tıklamış bulundum. Sizce bu bir çeşit virüs olabilir mi, ne yapmam gerekiyor?
Merhabalar, bugün arkadaşımın attığı bir linke boş anıma denk gelip tıklamış bulundum. Sizce bu bir çeşit virüs olabilir mi, ne yapmam gerekiyor?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 5 Mart 2021 #2 Sanmıyorum ama içinizi rahatlatmak adına kaspersky indirip tarama yapabilirsiniz.
Belirsiz İntegral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 5 Mart 2021 #3 fatihmercury dedi: Merhabalar, bugün arkadaşımın attığı bir linke boş anıma denk gelip tıklamış bulundum. Sizce bu bir çeşit virüs olabilir mi, ne yapmam gerekiyor? Eki Görüntüle 907742 Genişletmek için tıkla... Aynı link banada geldi, sakın tıklamayın!
fatihmercury dedi: Merhabalar, bugün arkadaşımın attığı bir linke boş anıma denk gelip tıklamış bulundum. Sizce bu bir çeşit virüs olabilir mi, ne yapmam gerekiyor? Eki Görüntüle 907742 Genişletmek için tıkla... Aynı link banada geldi, sakın tıklamayın!
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 5 Mart 2021 #4 fatihmercury dedi: Merhabalar, bugün arkadaşımın attığı bir linke boş anıma denk gelip tıklamış bulundum. Sizce bu bir çeşit virüs olabilir mi, ne yapmam gerekiyor? Eki Görüntüle 907742 Genişletmek için tıkla... Herhangi bir dosya, apk vb. indirip açmadıysanız problem olmaz diye düşünüyorum.
fatihmercury dedi: Merhabalar, bugün arkadaşımın attığı bir linke boş anıma denk gelip tıklamış bulundum. Sizce bu bir çeşit virüs olabilir mi, ne yapmam gerekiyor? Eki Görüntüle 907742 Genişletmek için tıkla... Herhangi bir dosya, apk vb. indirip açmadıysanız problem olmaz diye düşünüyorum.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 5 Mart 2021 #5 IP Logger galiba.
F fatihmercury Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 249 Çözümler 2 5 Mart 2021 #6 sonicnix dedi: Herhangi bir dosya, apk vb. indirip açmadıysanız problem olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir dosya indirmedim linki whatsapp web üzerinden açtım
sonicnix dedi: Herhangi bir dosya, apk vb. indirip açmadıysanız problem olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir dosya indirmedim linki whatsapp web üzerinden açtım
T turan12 Picopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 238 5 Mart 2021 #7 Büyük ihtimalle yine Adidas'dan habersiz yayılan bir haber. İlk olarak virüs taraması yaptırın. Çok bir şey olacağını sanmam.
Büyük ihtimalle yine Adidas'dan habersiz yayılan bir haber. İlk olarak virüs taraması yaptırın. Çok bir şey olacağını sanmam.
F fatihmercury Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 249 Çözümler 2 5 Mart 2021 #8 382019 dedi: IP Logger galiba. Genişletmek için tıkla... Ypmam gereken bir şey var mı ?
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #9 Aynı link bana da geldi çok hızlı paylaşılıyor virüs olabilir çok hızlı yayılıyor link tarama yapmanızı öneririm.
Aynı link bana da geldi çok hızlı paylaşılıyor virüs olabilir çok hızlı yayılıyor link tarama yapmanızı öneririm.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 5 Mart 2021 #10 fatihmercury dedi: Ypmam gereken bir şey var mı ? Genişletmek için tıkla... Modemini kapat aç WhatsApp kullanıcıları dikkat! Sakın tıklamayın haberi. Son Dakika TEKNOLOJİ haber başlıkları ve gelişmeler Şuna bakın derim.
fatihmercury dedi: Ypmam gereken bir şey var mı ? Genişletmek için tıkla... Modemini kapat aç WhatsApp kullanıcıları dikkat! Sakın tıklamayın haberi. Son Dakika TEKNOLOJİ haber başlıkları ve gelişmeler Şuna bakın derim.