WhatsApp üzerinden virüs bulaşmış mıdır?

Frzoom

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, WhatsApp üzerinden bir tane link geldi açıp baktım. Trendyol hediye çeki falan diyordu. 4 tane soru sordu cinsiyet Trendyol'u beğeniyor musunuz falan diye 4`üne de rastgele bastım hediye çekiniz doğrulaniyor falan dedi. Sonra direkt kapattım sayfayı. Virüs bulaşmış mıdır? Sanirim bana mesajı atan bu tuzağa düşmüş çünkü hiç tanımadığım biri sadece link göndermiş. Ben tel no falan girmedim sadece rastgele tıkladım sonra kapattım bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, WhatsApp üzerinden bir tane link geldi açıp baktım. Trendyol hediye çeki falan diyordu. 4 tane soru sordu cinsiyet Trendyol'u beğeniyor musunuz falan diye 4'üne de rastgele bastım hediye çekiniz doğrulaniyor falan dedi. Sonra direkt kapattım sayfayı. Virüs bulaşmış mıdır? Sanirim bana mesajı atan bu tuzağa düşmüş çünkü hiç tanımadığım biri sadece link göndermiş. Ben tel no falan girmedim sadece rastgele tıkladım sonra kapattım bir sıkıntı olur mu?

Sonrasında numaranız istenecek ve 2000 TL fatura çıkacaktı. Küçükken benim de başıma geldi. Geçmişinizi temizleyin çerezleri vs. Zannetmiyorum kişisel bilgi vermediyseniz sıkıntı yok.

Hiç bir şey olmamıştır korkmayın.
Bilgisayarı çamaşır suyuna yatırıp 12 saat bekleyin, çıkarıp üstüne 1 doz BioNTech ve 1 doz Sinovac'dan oluşan hazırladığınız karışımı döküp iyice yedirin. 6 saat sonra evinizin doğuya bakan yakasına doğru dönüp kışkış virüs kışkış, yallah virüs yallah deyin. Bu işlemi yaptıktan sonra bilgisayarınız üretim hattından yeni inmiş gibi tertemiz olacaktır.

Sonrasında numaranız istenecek ve 2000 TL fatura çıkacaktı. Küçükken benim de başıma geldi. Geçmişinizi temizleyin çerezleri vs. zannetmiyorum kişisel bilgi vermediyseniz sıkıntı yok.

Yok hocam zaten bu durumlarda ne yapmam gerektiğini biliyorum. Daha yeni uyanmıştım ve meraktan baktım. Kişisel bilgi vermedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı