Berkay Aydın Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #1 Whatsappta geçici süre için mesajların gelmesini engellemek istiyorum. Normalde interneti kapatmam yeterli oluyor ama bazen internete ihtiyacım oluyor. Bunun için rootsuz kullanabileceğim bi program, yöntem vs. var mıdır?
Whatsappta geçici süre için mesajların gelmesini engellemek istiyorum. Normalde interneti kapatmam yeterli oluyor ama bazen internete ihtiyacım oluyor. Bunun için rootsuz kullanabileceğim bi program, yöntem vs. var mıdır?
S semih463 Hectopat Katılım 27 Ekim 2014 Mesajlar 643 12 Haziran 2015 #2 Direk Watshapp'ı sil lazım olunca tekrar kurarsın. Programa gerek kalmaz.
Berkay Aydın Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #3 Bazen mesajlar gelmiyor geri yüklenince problem oluyor. Sanırım rootsuz yeterince kullandım root atabilirim.
Bazen mesajlar gelmiyor geri yüklenince problem oluyor. Sanırım rootsuz yeterince kullandım root atabilirim.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 12 Haziran 2015 #4 Çözüm çok basit. Sadece bildirimleri göster tikini kaldırmanız yeterli.
Berkay Aydın Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #5 Bu da güzel bi opsiyonmuş kullanırım aslında ama ben karşı tarafta tek tik olarak görünmesini istiyorum.
Bu da güzel bi opsiyonmuş kullanırım aslında ama ben karşı tarafta tek tik olarak görünmesini istiyorum.