WhatsApp Web açılmıyor

Artizz8

Centipat
Daha fazla  
WhatsApp Web kullanmak istiyordum. Önceden Android telefon kullanıyordum ve WhatsApp Web uygulamasında açılıyordu telefon değiştim ve uygulamadan çıktı. iPhone geçtikten sonra uygulamayı bağlamaya çalıştım her seferinde hata verdi. Verdiği hatayı fotoğraf olarak ekleyeceğim aynı zamanda en garibime giden olay şu ben internet üzerinden bağlamaya çalıştığımda bağlanıyor ama uygulama üzerinden bağlanmıyor. Yani bağlanmama sorununu bir tek uygulamada yaşıyorum.

1733931939918.png

Son düzenleyen: Moderatör:
WhatsApp Web kullanmak istiyordum. Önceden Android telefon kullanıyordum ve WhatsApp Web uygulamasında açılıyordu telefon değiştim ve uygulamadan çıktı. iPhone geçtikten sonra uygulamayı bağlamaya çalıştım her seferinde hata verdi. Verdiği hatayı fotoğraf olarak ekleyeceğim aynı zamanda en garibime giden olay şu ben internet üzerinden bağlamaya çalıştığımda bağlanıyor ama uygulama üzerinden bağlanmıyor. Yani bağlanmama sorununu bir tek uygulamada yaşıyorum.

Eki Görüntüle 2372045
Uygulamada olabiliyor böyle hatalar. Web'den kullanın siz en iyisi veya WhatsApp beta uygulamasından deneyin.

Eki Görüntüle 2372045
Bu attığınız Whatsapp Web değil, Whatsapp for Windows uygulaması. Kendisi piyasadaki en kötü uygulamalardan biridir. Tarayıcınızdan web.whatsapp.com adresinde Whatsapp Web'i kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı