WhatsApp Web arama yapılmıyor

Berkay Keskin22

Hectopat
Dün geceye kadar arama yapabildiğim web uygulamasından şimdi hiçbir şekilde arama yapamıyorum sildim yükledim bağladım tekrardan ama işe yaramıyor sizce neden arama yapamıyorum yardımcı olur musunuz?

Dün geceye kadar arama yapabildiğim web uygulamasından şimdi hiçbir şekilde arama yapamıyorum sildim yükledim bağladım tekrardan ama işe yaramıyor sizce neden arama yapamıyorum yardımcı olur musunuz?

Hata filan vermiyor mu?

Hayır hiçbir şey yok dün arıyordum şimdi arama yapamıyorum her şey düzgün çalışıyor sadece arama yok.

WhatsApp çoklu cihaz programına katılıp denedin mi peki hiç ve bilgisayarında mikrofon filan erişebiliyor mu WhatsApp.

WhatsApp çoklu cihaz programına katılıp denedin mi peki hiç ve bilgisayarında mikrofon filan erişebiliyor mu WhatsApp.
Evet az önce katıldım sonuç hala aynı. Valla erişiyordu kapandıysa da nerden açabilirim erişimleri

İndirip bakayım bir teşekkürler.

Beta da sorunum düzeldi teşekkür ederim.

Gelişmekte olduğunu unutma bunda arka planda bildirim vb şeylerde var ama arşivlenmiş mesajlar gözükmüyor. Olmadı aramalarını betada yaparsın normali lazım olursa da yine kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…