Yalnız George Centipat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 14 12 Aralık 2020 #1 WhatsApp Web'in kamerasını açtığımda oluşan şu göreselden nasıl kurtulacağım? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 124,9 KB · Görüntüleme: 646
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.562 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #2 OBS'in resmi o, kamera seçeneklerinden kendi kameranıza çevirmelisiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Yalnız George Centipat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 14 12 Aralık 2020 #3 misty rosetta dedi: OBS'in resmi O, kamera seçeneklerinden kendi kameranıza çevirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz çözümü denedim olamadı ama okuyan arkadaşlar bilgilensin sorunun cevabı şu dosyayı yönetici olarak çalışmakta yatıyor Dosya Ekleri sorun.PNG 20 KB · Görüntüleme: 1.984 Artı 0 Eksi
misty rosetta dedi: OBS'in resmi O, kamera seçeneklerinden kendi kameranıza çevirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz çözümü denedim olamadı ama okuyan arkadaşlar bilgilensin sorunun cevabı şu dosyayı yönetici olarak çalışmakta yatıyor
5 508441 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 9 17 Aralık 2021 #4 Yalnız George dedi: Söylediğiniz çözümü denedim olamadı ama okuyan arkadaşlar bilgilensin sorunun cevabı şu dosyayı yönetici olarak çalışmakta yatıyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yalnız George dedi: Söylediğiniz çözümü denedim olamadı ama okuyan arkadaşlar bilgilensin sorunun cevabı şu dosyayı yönetici olarak çalışmakta yatıyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
americium Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #5 Yalnız George dedi: Söylediğiniz çözümü denedim olamadı ama okuyan arkadaşlar bilgilensin sorunun cevabı şu dosyayı yönetici olarak çalışmakta yatıyor. Genişletmek için tıkla... EyvAllah. Artı 0 Eksi
Yalnız George dedi: Söylediğiniz çözümü denedim olamadı ama okuyan arkadaşlar bilgilensin sorunun cevabı şu dosyayı yönetici olarak çalışmakta yatıyor. Genişletmek için tıkla... EyvAllah.
Richarddd Femtopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #6 Kanka çok sağ olasın, bende ayarlar kısmından kamerayı etkinleştirdim, işe yaramamıştı. Artı 0 Eksi