WhatsApp Web medyaların konumu nerede?

Depolamıyor, isterseniz medyanın sağ üstündeki işaretten kendiniz kaydedebiliyorsunuz.

Siz bilgisayar indirmediğiniz sürece medya görünürlüğü açıksa telefonunuza gidiyor.

Dosyalardan WhatsApp'ın klasörlerine bak bende orada oluyor.

Telefon internete bağlı olmadığı zaman erişemiyorsun, yani veriyi telefondan çekiyor.

Bilgisayardan açtığımda medyayı görüyorum ama telefona geçtiğimde indirmem gerekiyor. Sanırım dediğiniz gibi değil ya da ben anlamadım. Her WhatsApp yazan klasöre girdim ama medya klasörü bulamadım.

WhatsApp Web blob depolama sistemini kullanıyor. Bilgisayara indirdiğini sandığın veri aslında başka bir sunucuda barındırılmaya başlıyor.
Doğruluğunu teyit etmek için Opera'nın WhatsApp eklentisi üzerinden bir fotoğraf indirdim. Ayrıyeten WhatsApp'tan Windows PC sürümünü indirdim ve kurdum. Tarayıcıda görebildiğim fotoğrafı Windows istemcisinde de görebildim. Önbelleğe almış olabileceğini öngörüp diğer bilgisayarımdan WhatsApp'a giriş yapıp fotoğrafı indirdiğim gruba baktım ve sadece indirdiğim fotoğraf görünebilir halde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…