Çözüldü WhatsApp Web mobil görünümde nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cemcemil

Decapat
Daha fazla  
Telefona ROM attım, attıktan sonra WhatsApp'ı ne denediysem deneyeyim çalıștıramadım. Bu sebeple tarayıcıdan WhatsApp Web kullanıyorum ancak zor oluyor. WhatsApp Web'i mobildeki gibi çalıştırmanın bir yolu var mı?

Daha önce bu numara ile hiç modlu WhatsApp kullanmış mıydınız? Tüm geçmişiniz için soruyorum.

Play Integrity modüllerini deneyin.

Telefonum tamirde de benim telefonumda kullandığımın linkini bulabilirsem atarım.

Bunu kurdum, değişen bir şey yok maalesef.

Daha önce bu numara ile hiç modlu WhatsApp kullanmış mıydınız? Tüm geçmişiniz için soruyorum.
Evet kullandım. Ondan dolayı açamadığımı biliyorum.

Evet kullandım. Ondan dolayı açamadığımı biliyorum.
Muhtemelen açamayacaksınız. WABetaInfo'da da bu durumdan şikayetçi insanlar mevcut.

Geçmişte bir kere bunu kullanmak %100 kesin olmasa da WhatsApp'ın sizi farketmesine ve gelecekte bu tarz durumlarda sizi yasaklamasına sebep oluyor. Şu an aldığınız hata çok büyük ihtimalle roottan ötürü değil geçmişte modlu WhatsApp kullanmanızdan kaynaklanıyor.

Bilgisayarınız varsa yukarıdaki arkadaşın dediğini yapabilirsiniz. Bilgisayara Android WhatsApp kurup ana cihazınız yaparsınız, telefonunuzu da bağlı, ikincil cihaz yaparsınız. Ondan sonra da 2 haftada bi' bilgisayardaki WhatsApp'ı 1 kere internete bağlarsınız, bağlantı da kopmaz.

Öyle yaptım zaten ancak telefonda kullanması zor olduğu için konuyu açtım. Acaba WhatsApp Web mobil görünümünde (PC WhatsApp Web'de incele bölümünden pencere boyutu ayarlama gibi) açılabilir mi?

Öyle yaptım zaten ancak telefonda kullanması zor olduğu için konuyu açtım. Acaba WhatsApp Web mobil görünümünde (PC WhatsApp Web'de incele bölümünden pencere boyutu ayarlama gibi) açılabilir mi?
Nasıl yani? Zor olan neydi tam olarak? Tıpatıp aynı kullanıyorsunuz.

Web'de de tam olarak nasıl istediğinizi anlamadım. Telefondan girince büyük mü görünüyor? Onu düzeltebileceğinizi zannetmiyorum.

Yukarıda atılan rehberi uygulayın, bilgisayarınıza WhatsApp APK kurun, giriş yapmayı deneyin. Eğer hatasız giriş yaparsanız cihaz bağlama özelliği ile cep telefonunuzu ikincil cihaz olarak bağlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…