theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 25 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar kodu okumuyor ne yapmam lazım 3 gündür böyle.
Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 25 Kasım 2022 #2 Lensi temizle?
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 25 Kasım 2022 #3 Pcman80 dedi: Lensi temizle? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmuyor ne yapacağım ya. Sinir etti şu şey beni. Pcman80 dedi: Lensi temizle? Genişletmek için tıkla... Bu arada monitörüm G24F-2 telefonum da Realme 7.
Pcman80 dedi: Lensi temizle? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmuyor ne yapacağım ya. Sinir etti şu şey beni. Pcman80 dedi: Lensi temizle? Genişletmek için tıkla... Bu arada monitörüm G24F-2 telefonum da Realme 7.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.005 Makaleler 15 Çözümler 473 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Kasım 2022 #4 Eskiden okuyordu da şimdi mi okumuyor? Benim eski telefon destek olmadığı için okumuyordu da hiç kullanamıyordum.
Eskiden okuyordu da şimdi mi okumuyor? Benim eski telefon destek olmadığı için okumuyordu da hiç kullanamıyordum.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 27 Kasım 2022 #5 Teru dedi: Eskiden okuyordu da şimdi mi okumuyor? Benim eski telefon destek olmadığı için okumuyordu da hiç kullanamıyordum. Genişletmek için tıkla... Sistemi yeni aldım ilk defa bağlayacağım. Eski sistemimde aynı telefonla rahat rahat bağlayabiliyordum.
Teru dedi: Eskiden okuyordu da şimdi mi okumuyor? Benim eski telefon destek olmadığı için okumuyordu da hiç kullanamıyordum. Genişletmek için tıkla... Sistemi yeni aldım ilk defa bağlayacağım. Eski sistemimde aynı telefonla rahat rahat bağlayabiliyordum.