Yigitdk Decapat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi laptopum üzerinden gönderdiğim videolarda video gidiyor ama bilgisayardayken sesini duyabildiğim videonun gönderdiğim kişide videonun sesi kayboluyor. Bu neden yaşanıyor ve nasıl çözebilirim acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2023
Arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi laptopum üzerinden gönderdiğim videolarda video gidiyor ama bilgisayardayken sesini duyabildiğim videonun gönderdiğim kişide videonun sesi kayboluyor. Bu neden yaşanıyor ve nasıl çözebilirim acaba?
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #2 Dosya olarak gönderebilirsiniz. Bu sayede işlenmeden karşı tarafa iletilmiş olur.
Yigitdk Decapat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #3 byexe dedi: Dosya olarak gönderebilirsiniz. Bu sayede işlenmeden karşı tarafa iletilmiş olur. Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde deneyince oluyor ama her seferinde bunu yapmak zorunda mıyım önceki bilgisayarımda olmuyordu bu o yüzden kafamı kurcalıyor da.
byexe dedi: Dosya olarak gönderebilirsiniz. Bu sayede işlenmeden karşı tarafa iletilmiş olur. Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde deneyince oluyor ama her seferinde bunu yapmak zorunda mıyım önceki bilgisayarımda olmuyordu bu o yüzden kafamı kurcalıyor da.
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #4 Yigitdk dedi: Evet bu şekilde deneyince oluyor ama her seferinde bunu yapmak zorunda mıyım önceki bilgisayarımda olmuyordu bu o yüzden kafamı kurcalıyor da. Genişletmek için tıkla... Videonun uzantısı mp4 değilse o yüzden de sorun çıkartıyor olabilir. Ya da video uzun olduğu içindir.
Yigitdk dedi: Evet bu şekilde deneyince oluyor ama her seferinde bunu yapmak zorunda mıyım önceki bilgisayarımda olmuyordu bu o yüzden kafamı kurcalıyor da. Genişletmek için tıkla... Videonun uzantısı mp4 değilse o yüzden de sorun çıkartıyor olabilir. Ya da video uzun olduğu içindir.
Yigitdk Decapat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #5 byexe dedi: Videonun uzantısı MP4 değilse o yüzden de sorun çıkartıyor olabilir. Ya da video uzun olduğu içindir. Genişletmek için tıkla... Onu da kontrol ettim ama hayır video MP4. videonun uzunluğuna gelirsek video yaklaşık 20sn uzun sayılmaz diye düşünüyorum.
byexe dedi: Videonun uzantısı MP4 değilse o yüzden de sorun çıkartıyor olabilir. Ya da video uzun olduğu içindir. Genişletmek için tıkla... Onu da kontrol ettim ama hayır video MP4. videonun uzunluğuna gelirsek video yaklaşık 20sn uzun sayılmaz diye düşünüyorum.
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #6 Yigitdk dedi: Onu da kontrol ettim ama hayır video MP4. videonun uzunluğuna gelirsek video yaklaşık 20sn uzun sayılmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı ve uygulama ikisinde de mi aynı problem var?
Yigitdk dedi: Onu da kontrol ettim ama hayır video MP4. videonun uzunluğuna gelirsek video yaklaşık 20sn uzun sayılmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı ve uygulama ikisinde de mi aynı problem var?
Yigitdk Decapat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #7 byexe dedi: Tarayıcı ve uygulama ikisinde de mi aynı problem var? Genişletmek için tıkla... Tarayıcıda direkt video 16 MB'tan büyük yollayamam diyor. Yani sanırım dosya boyutuyla alakalı.
byexe dedi: Tarayıcı ve uygulama ikisinde de mi aynı problem var? Genişletmek için tıkla... Tarayıcıda direkt video 16 MB'tan büyük yollayamam diyor. Yani sanırım dosya boyutuyla alakalı.
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #8 Yigitdk dedi: Tarayıcıda direkt video 16 MB'tan büyük yollayamam diyor. Yani sanırım dosya boyutuyla alakalı. Genişletmek için tıkla... Videoyu sıkıştırarak gönderebilirsiniz. Bu durumda sorun olmayacaktır
Yigitdk dedi: Tarayıcıda direkt video 16 MB'tan büyük yollayamam diyor. Yani sanırım dosya boyutuyla alakalı. Genişletmek için tıkla... Videoyu sıkıştırarak gönderebilirsiniz. Bu durumda sorun olmayacaktır
Yigitdk Decapat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #9 byexe dedi: Videoyu sıkıştırarak gönderebilirsiniz. Bu durumda sorun olmayacaktır Genişletmek için tıkla... Anladım ilginiz için teşekkürler.
byexe dedi: Videoyu sıkıştırarak gönderebilirsiniz. Bu durumda sorun olmayacaktır Genişletmek için tıkla... Anladım ilginiz için teşekkürler.
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #10 Yigitdk dedi: Anladım ilginiz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim