WhatsApp Web üzerinden paylaşılan videolarda ses yok oluyor

Yigitdk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi laptopum üzerinden gönderdiğim videolarda video gidiyor ama bilgisayardayken sesini duyabildiğim videonun gönderdiğim kişide videonun sesi kayboluyor. Bu neden yaşanıyor ve nasıl çözebilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya olarak gönderebilirsiniz. Bu sayede işlenmeden karşı tarafa iletilmiş olur.

Dosya olarak gönderebilirsiniz. Bu sayede işlenmeden karşı tarafa iletilmiş olur.

Evet bu şekilde deneyince oluyor ama her seferinde bunu yapmak zorunda mıyım önceki bilgisayarımda olmuyordu bu o yüzden kafamı kurcalıyor da.

Evet bu şekilde deneyince oluyor ama her seferinde bunu yapmak zorunda mıyım önceki bilgisayarımda olmuyordu bu o yüzden kafamı kurcalıyor da.
Videonun uzantısı mp4 değilse o yüzden de sorun çıkartıyor olabilir. Ya da video uzun olduğu içindir.

Videonun uzantısı MP4 değilse o yüzden de sorun çıkartıyor olabilir. Ya da video uzun olduğu içindir.

Onu da kontrol ettim ama hayır video MP4. videonun uzunluğuna gelirsek video yaklaşık 20sn uzun sayılmaz diye düşünüyorum.

Onu da kontrol ettim ama hayır video MP4. videonun uzunluğuna gelirsek video yaklaşık 20sn uzun sayılmaz diye düşünüyorum.
Tarayıcı ve uygulama ikisinde de mi aynı problem var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…