WhatsApp Web yükleme devam ederken herkesten silme

QuasimodoDr

Hectopat
WhatsApp web kullanımı sayaesinde udf, PDF, tif uzantılı birkaç dosyayı Windows 10 sıkıştırma özelliği sayesinde tek dosya haline getirip göndermeye çalışırken, birkaç hata ile karşılaştım.

21 KB da olsa 61 MB'da yükleme ekranı dönüp duruyor ve hiç bitmiyor. İki dosyayı da birlikte ve ayrı ayrı denedim. Sonuç değişmedi. 100 MB dosya sınırı olması nedeni ile pek çek kez ZIP olmayan dosya gönderdim. Ancak web uygulaması ile sonuç olumsuz gerçekleşti. Wi fi - 4G internet denemesinde Wireless yükleme çok yavaş, onun için telefon internet paylaşımı da yapıyorum ama Wi-Fi ile 21 KB bile 2 dk sürüyor.

Daha önemlisi de yükleme devam ederken mail veya drive gibi uygulamalarda, tarayıcı veya uygulama üzerinden de olsa yükleme duraklatılıp iptal edilebilirken, WhatsApp Web'te bu durum mevcut değil.

Gönderilmiş dosyalar için bile herkesten sil özelliği çıkarken yüklemesi devam eden dosyalarda sadece benden sil çıkması aklımda soru işaretleri oluşturuyor, benden sildiğimde karşı taraf dosyaya ulaşmış mı nasıl anlarım?
WhatsApp Web'te yükleme devam ederken nasıl herkesten silme yapılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
iCloud hesabım var 50 GB paketli
Whats up Dosyası olarak telefonda da yedekliyorum önemli dosyaları,
Program içinde veri olarak kalıyor bu şekilde.
Google Drive hesabı da var ama onu çok kullanmıyorum (ücretsiz 15 GB olan).
Telefonum iPhone 6s ( bu yıl garantiye 1 hafta kala birebir değişti)
Eğer androide geçersem Google drive düşünüyorum

Şunu kastetmiştim hocam, bazı dosyaları göndermekte sıkıntı yaşıyorum dediniz ya, Whatsapp'ın anladığım kadarıyla size yetersiz gelen internal hizmetini kullanmak yerine, ilgili dosyaları Drive veya pCloud gibi bir buluta atıp Whatsapp'taki muhattaplarınıza Publish Link gönderseniz daha özgürce bir hareket olmaz mı sizin için? Daha rahat ederdiniz diye dedim.

Haklısınız, bu şekilde link üzerinden kolayca indirebilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…