mephisto710 Femtopat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #1 Bilgisayardan WhatsApp'a girdiğimde mesajlardaki seslere tıkladığımda ses imleci dönüp duruyor ve WhatsApp donuyor. Mecburen Görev Yöneticisi'nden işlemi sonlandırmak zorunda kalıyorum. WhatsApp'taki sesleri bilgisayardan dinleyemiyorum. @Plyra @EgeN7 yardımcı olursanız çok sevinirim bugün ses oynatırken böyle bir hata aldım. @Plyra Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-03-11 014522.png 8,6 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleme: 11 Mart 2024
Bilgisayardan WhatsApp'a girdiğimde mesajlardaki seslere tıkladığımda ses imleci dönüp duruyor ve WhatsApp donuyor. Mecburen Görev Yöneticisi'nden işlemi sonlandırmak zorunda kalıyorum. WhatsApp'taki sesleri bilgisayardan dinleyemiyorum. @Plyra @EgeN7 yardımcı olursanız çok sevinirim bugün ses oynatırken böyle bir hata aldım. @Plyra
meliksah1221 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #2 Bende de aynı sorun var niye var anlamıyorum gerçekten.