SteelSeries Moments veya NVIDIA üzerinden oyun videosu çekiyorum. Bunlar maksimum 1 dakikalık videolar oluyor genelde. Klip tarzı şeyler. Ses kaynağında hiçbir sorun yok. Razer Barracuda X kullanıyorum kablolu bir şekilde. Oyunlarda ve bu kayıt programlarında da kaynak bu olarak seçili. Videoyu çekiyorum/klibi alıyorum ve bu süreç sorunsuz bir şekilde işliyor. Video sesli oluyor tam istediğim gibi. Windows 11 kullanıyorum. Videoyu açıyorum ve ses var. WhatsApp'ta göndermeden önce oradan da açıyorum yine ses var. Ama video gönderildikten sonra sessiz oluyor. Bunun sebebi nedir? Hiçbir şeye de tıklamıyorum. Video gönderildikten sonra bilgisayarda yine açıyorum video oynatıcıdan, ses var. Ama WhatsApp Web'de gönderdiğim zaman sessiz gönderiyor. Nasıl çözebilirim?
Bilgisayarda en son böyle bir ayar yapmıştım. Windows 11 bildirimler açılmıyor
Bu konumdan dolayı.
CMD'ye yazdığım bu komutlar bozmuş olabilir mi?
@AJFA hocam müsaitseniz bi' bakabilir misiniz?
Sizce yukarıdaki CMD komutlarını yazmam sıkıntı çıkarmış olabilir mi? Önceki Windows 11 konumun çözümü için yazmıştım bu komutları. Bunlar çözdü diye düşünüyorum. Bunlardan sonra birkaç uygulamanın başlangıç ayarları da değişti kendiliğinden.
Bilgisayarda en son böyle bir ayar yapmıştım. Windows 11 bildirimler açılmıyor
Bu konumdan dolayı.
CMD'ye yazdığım bu komutlar bozmuş olabilir mi?
@AJFA hocam müsaitseniz bi' bakabilir misiniz?
Sizce yukarıdaki CMD komutlarını yazmam sıkıntı çıkarmış olabilir mi? Önceki Windows 11 konumun çözümü için yazmıştım bu komutları. Bunlar çözdü diye düşünüyorum. Bunlardan sonra birkaç uygulamanın başlangıç ayarları da değişti kendiliğinden.
Son düzenleme: