E Enes Akyüz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Fotokopiciye gittim WhatsApp Web'den belge açtık. WhatsApp Web'den çıkış yapmayı unuttum. Sonra çıkar çıkmaz telefondan çıkış yaptım. Açık kalma ihtimali yok değil mi? Biraz takığım bu konulara.
Fotokopiciye gittim WhatsApp Web'den belge açtık. WhatsApp Web'den çıkış yapmayı unuttum. Sonra çıkar çıkmaz telefondan çıkış yaptım. Açık kalma ihtimali yok değil mi? Biraz takığım bu konulara.
m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 640 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 Telefondan çıkış yaptıysan bir şey olmaz, kapanmıştır.
SelTheDev Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 154 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi / Stajyer 25 Ağustos 2024 #3 Merhaba! Telefonunuzdan WhatsApp'a girin ve sağ üstteki üç noktaya tıklayın. Bağlı cihazları seçin ve çıkış yapmak istediğiniz cihazı seçin ve çıkış yapın. Garanti sağlamak için ise aynı şekilde bu işlemleri uygulayabilirsiniz. Telefondan çıkış yaptığını söylemişsin, herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum..
Merhaba! Telefonunuzdan WhatsApp'a girin ve sağ üstteki üç noktaya tıklayın. Bağlı cihazları seçin ve çıkış yapmak istediğiniz cihazı seçin ve çıkış yapın. Garanti sağlamak için ise aynı şekilde bu işlemleri uygulayabilirsiniz. Telefondan çıkış yaptığını söylemişsin, herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum..