BeastSlayer(WAS)usta Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 91 27 Şubat 2024 #1 TikToK'den video indirip WhatsApp'a atıyorum ama sesi yok videoyu açtığımda veya başka yerlere attığımda sesi var orada sesi çıkmıyor çözümü var mı yardımcı olur musunuz?
TikToK'den video indirip WhatsApp'a atıyorum ama sesi yok videoyu açtığımda veya başka yerlere attığımda sesi var orada sesi çıkmıyor çözümü var mı yardımcı olur musunuz?
FA5 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400H RTX 3050 16GB RAM Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #2 Hocam videoları gönderirken WhatsApp'ta sol üstteki ses seçeneği açıkmı kapalı mı?
BeastSlayer(WAS)usta Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 91 21 Mart 2024 #3 FA5 dedi: Hocam videoları gönderirken WhatsApp'ta sol üstteki ses seçeneği açıkmı kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bir süre aktif değildim kusura bakmayın açık evet.
FA5 dedi: Hocam videoları gönderirken WhatsApp'ta sol üstteki ses seçeneği açıkmı kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bir süre aktif değildim kusura bakmayın açık evet.