lSrw Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 42 Yer Türkiye 25 Haziran 2021 #11 Hocam GetContact fln indirdinizmi daha önce telefonunuza? Yada herhangi bir arkadaşınız indirdimi ?
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 25 Haziran 2021 #12 Kuru kuru dedi: Hayır vermedim. Arkadaşımın anneannesine bile yazmış. Genişletmek için tıkla... O zaman kesin troll. Aksi durum imkansız denilecek seviye de.
Kuru kuru dedi: Hayır vermedim. Arkadaşımın anneannesine bile yazmış. Genişletmek için tıkla... O zaman kesin troll. Aksi durum imkansız denilecek seviye de.
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 958 Çözümler 5 25 Haziran 2021 #13 Salim23 dedi: Sizin sınıftan veya çevrenden bir toksit tüm arkadaşlarını trollüyor Genişletmek için tıkla... Hocam ama anlamadığım nokta şu eğer öyle ise Azerbaycan numarasını nereden buldu? lSrw dedi: Hocam GetContact fln indirdinizmi daha önce telefonunuza? Yada herhangi bir arkadaşınız indirdimi ? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Salim23 dedi: Sizin sınıftan veya çevrenden bir toksit tüm arkadaşlarını trollüyor Genişletmek için tıkla... Hocam ama anlamadığım nokta şu eğer öyle ise Azerbaycan numarasını nereden buldu? lSrw dedi: Hocam GetContact fln indirdinizmi daha önce telefonunuza? Yada herhangi bir arkadaşınız indirdimi ? Genişletmek için tıkla... Hayır.
asinern Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #14 Kuru kuru dedi: Hocam ama anlamadığım nokta şu eğer öyle ise Azerbaycan numarasını nereden buldu? Genişletmek için tıkla... Fake numara.
Kuru kuru dedi: Hocam ama anlamadığım nokta şu eğer öyle ise Azerbaycan numarasını nereden buldu? Genişletmek için tıkla... Fake numara.
T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #15 İngilizcede büyük i harfi kullanıp sizi trollemeye çalışsan bir cahil boşverin.
E enesfrkan Decapat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #16 Kuru kuru dedi: Hocam ama anlamadığım nokta şu eğer öyle ise Azerbaycan numarasını nereden buldu? Hayır. Genişletmek için tıkla... Azerbaycan numarası falan bulmadı. Bir arkadaşın seni ve yakın çevrenin numaralarına sahip olduğu için seni ve yakın çevreni trollemeye çalışıyor. İndirdikleri uygulama rastgele numara veriyor. Azerbaycan numarasıyla falan uğraşmıyor yani.
Kuru kuru dedi: Hocam ama anlamadığım nokta şu eğer öyle ise Azerbaycan numarasını nereden buldu? Hayır. Genişletmek için tıkla... Azerbaycan numarası falan bulmadı. Bir arkadaşın seni ve yakın çevrenin numaralarına sahip olduğu için seni ve yakın çevreni trollemeye çalışıyor. İndirdikleri uygulama rastgele numara veriyor. Azerbaycan numarasıyla falan uğraşmıyor yani.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 25 Haziran 2021 #17 Kuru kuru dedi: Hocam ama anlamadığım nokta şu eğer öyle ise Azerbaycan numarasını nereden buldu? Genişletmek için tıkla... Bazen bende yapıyorum. Bazı uygulamalar ile fake numara alınabiliyor.
Kuru kuru dedi: Hocam ama anlamadığım nokta şu eğer öyle ise Azerbaycan numarasını nereden buldu? Genişletmek için tıkla... Bazen bende yapıyorum. Bazı uygulamalar ile fake numara alınabiliyor.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #18 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buldum.