TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 8 Eylül 2023 #21 Az önce +1 alan kodlu bir manavdan merhaba mesajı aldım. Saçma sapan bir hal almaya başladı bu durum.
Az önce +1 alan kodlu bir manavdan merhaba mesajı aldım. Saçma sapan bir hal almaya başladı bu durum.
CihanTheStephan Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 95 Çözümler 2 8 Eylül 2023 #22 TommyVercetti003 dedi: Az önce +1 alan kodlu bir manavdan merhaba mesajı aldım. Saçma sapan bir hal almaya başladı bu durum. Genişletmek için tıkla... Suck my kebab (!) yazıp engeli basın hocam ben öyle yapıyorum şahsen.
TommyVercetti003 dedi: Az önce +1 alan kodlu bir manavdan merhaba mesajı aldım. Saçma sapan bir hal almaya başladı bu durum. Genişletmek için tıkla... Suck my kebab (!) yazıp engeli basın hocam ben öyle yapıyorum şahsen.
losxy0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.747 Çözümler 5 Yer İstanbul 14 Eylül 2023 #23 Mert481 dedi: Arkadaşlar WhatsApp'ta tanımadığım birinden mesaj gelmiş. Ne yapmalıyım? Direkt engel atayım mı yoksa kimsin diye soriyim mi sizce? Genişletmek için tıkla... Merhaba (sigma betayı aşağılayıcı tavırları ile yerle bir etti. Beta korkuyor.)
Mert481 dedi: Arkadaşlar WhatsApp'ta tanımadığım birinden mesaj gelmiş. Ne yapmalıyım? Direkt engel atayım mı yoksa kimsin diye soriyim mi sizce? Genişletmek için tıkla... Merhaba (sigma betayı aşağılayıcı tavırları ile yerle bir etti. Beta korkuyor.)
Mert481 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #24 losxy0 dedi: Merhaba (sigma betayı aşağılayıcı tavırları ile yerle bir etti. Beta korkuyor.) Genişletmek için tıkla... Hocam yeni bir konu daha açmıştım bu sefer de wpden arıyorlardı engelledim 1.5 ay falan oldu sanırım daha aramadılar.
losxy0 dedi: Merhaba (sigma betayı aşağılayıcı tavırları ile yerle bir etti. Beta korkuyor.) Genişletmek için tıkla... Hocam yeni bir konu daha açmıştım bu sefer de wpden arıyorlardı engelledim 1.5 ay falan oldu sanırım daha aramadılar.
SLIMSHADYX Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 604 Çözümler 3 14 Eylül 2023 #25 Mert481 dedi: Hocam yeni bir konu daha açmıştım bu sefer de wpden arıyorlardı engelledim 1.5 ay falan oldu sanırım daha aramadılar. Genişletmek için tıkla... Hocam bana 4-5 farklı numaradan arama ve mesaj geldi. Geçen almanyadan döndüm fake numara yazmış seninle almanyada kıyafet gibi bişey için buluştuk (tam hatırlamıyorum) beni hatırladın mı yazdı şaka gibi
Mert481 dedi: Hocam yeni bir konu daha açmıştım bu sefer de wpden arıyorlardı engelledim 1.5 ay falan oldu sanırım daha aramadılar. Genişletmek için tıkla... Hocam bana 4-5 farklı numaradan arama ve mesaj geldi. Geçen almanyadan döndüm fake numara yazmış seninle almanyada kıyafet gibi bişey için buluştuk (tam hatırlamıyorum) beni hatırladın mı yazdı şaka gibi