WhatsApp Yazışılmayan Kişilerin Online Durumunu Görememe

Requiet

Hectopat
Daha fazla  
WhatsApp'da çoğunlukla uzun süre yazışmadığım kişiler online olsalar bile onları online olarak göremiyorum, başka telefonlardan deneyince online olan kişiler görünüyor ama ben göremiyorum (Engellenmedim). WhatsApp'ı silip yükledim düzelmedi ne yapabilirim? Bu sorun ara sıra .kendiliğinden düzeliyor ama tekrar bozuluyor? Nadiren telefonu yeniden başlatınca düzeliyor/geri gidiyor)

İfadeler: SCN
Son görülmesi kapalı olan kullanıcılar bile Whatsapp'ta gezindiklerinde kısa süre bir çevrimiçi tabelası görürsün ve sonra o da kaybolur, çıktıklarında. Bunun dışında online bilgisini hiç kimse yapan kullanıcıları doğal olarak göremezsin.

Son görüldüyle online bilgisi ne alaka? İşte ben de o bahsettiğin şey bile olmuyor, sohbet çerçevemde max 2 gün önce konuştuğum kişiler hariç birisi online olduğunda göremiyorum olduğunu.

Ve son görülmemi açtım, o konuştuğum kişiler haricindekilerinde son görülmesi açık olanların son görülmelerini göremiyorum.
Dostum anlamadım anlamadığın şeyi. Açıkçası.
Sorunumu açık olarak dile getireyim, GBWP kullanıyordum ve birdenbire eskiden online olarak görebildiğim kişileri artık online olsalar bile offline olarak görüyorum, sadece en son max 2 gün önce konuştuğum kişileri görebiliyorum online/offline durumlarını, son görülme için de aynı şey geçerli. GBWP'dendir diye sildim normal wp'yi yükledim fayda etmedi tekrar gbwp'ye döndüm. (GBWP=gbwhatsapp)
Gerçekten online olduğuna eminsen mesaj yaz butonuna basıp sağ üst köşedeki alt alta üç noktaya tıkla. Yenile'ye basarak tekrardan kişinin profili üzerine gelip öyle kontrol et.
Fayda etmedi..

Whatsapp a gir Ayarlar hesap gizlilik son görülme herkes yap sen gizlediysen başkalarınınkinide göremezsin.

Ben hiçbir şey anlamadım kanka.
Ben kendimi izah edemedim galiba ya da yaşadığım hata nasıl bir hataysa artık..
Whatsapp a gir Ayarlar hesap gizlilik son görülme herkes yap sen gizlediysen başkalarınınkinide göremezsin.
Ondan bahsetmiyorum ki.. O kadarını zaten biliyorum benim anlatmaya çalıştığım şey örnek vereyim;

Mesela sen whatsapp a girdin onlinesin ve ben seni online olarak göremiyorum(beni engellemedin) ama bir başkası seni online olarak görebiliyor. İşte ben kimseyi online olarak göremiyorum online olsalar dahi, son 2 gün içerisinde konuştuğum kişiler hariç diğerleri online olsa bile onları offline olarak görüyorum. O son görülme mevzusu da acaba düzelir mi diye son görülmemi ''herkes'' olarak değiştirdim bu sefer de o online olarak göremediklerimin son görülmeleri de gözükmüyormuş.

Whatsapp Verilerini temizle whatsapp profilini sil bi daha kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…