WhatsApp yedeği nasıl kurulur?

alpermcr69

Decapat
Daha fazla  
Telefonu sıfırlayacağım, WhatsApp yedeği hakkında bir problemim var. Sorun şu 2. fotoda gözüktüğü gibi yedeklemeler kısmında WhatsApp gözükmekte, telefonu sıfırladıktan sonra yedeklemeyi kursam tüm WhatsApp mesajları gelir mi yoksa ilk fotodaki yedekten mi kurmam gerek?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-04-14 saat 20.25.53.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 49
  • WhatsApp Görsel 2023-04-14 saat 20.25.53.1.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 54
Uygulama içinden de yedek tarihine bak. Eğer güncel yedekse arkadaşın dediği gibi uygulamayı yüklediğinde iClouddan yedek gösterir yüklemek istiyor musun diye.

Uygulama içinden de yedek tarihine bak. Eğer güncel yedekse arkadaşın dediği gibi uygulamayı yüklediğinde ICloud'dan yedek gösterir yüklemek istiyor musun diye.

iCloud hafızam dolu olduğundan dolayı yedek eski ve iCloud da silebileceğim tek şey 2. fotodaki 3 GB'lık WhatsApp ne yapabilirim?

O zaman normal wp yedeğini sil diğer iphone yedeğini tekrar al. Yedeğin eski olduğunu düşünüyorsan yedek içinden wp sil tekrar yedek al iphone'u.

O zaman normal wp yedeğini sil diğer iPhone yedeğini tekrar al. Yedeğin eski olduğunu düşünüyorsan yedek içinden wp sil tekrar yedek al IPhone'u.

Bazı fotoğrafları vs silip bilgisayara aktardım ve WhatsApp yedeğini alıp telefonu formatladım yedekleme üzerinden kurduğumda yedeklemeden gelen uygulamalar direk olarak her şeyi hazırdı WhatsApp sıfırdan kurulur gibi kuruldu onu da yedekle hallettim yardımın için teşekkürler sorunu hallettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…