WhatsApp yedekleme sorunu

Merhaba sorunum şu şekilde ilk büyük SS'de gözüktüğü gibi WhatsApp Plus'da yedeği geri yükle deyince sdcard/WhatsApp yolunu gösteriyor ama benim WhatsApp yedeğim storage/WhatsApp bölümündd bulunuyor ben yedeği dosya yöneticisinden WhatsApp Plus'ın database yerine atsam bile mesajlar gelmiyor bu mesajları nasıl geri getirebilirim.

Screenshot_20200728-193813.png

Screenshot_20200728-192946.png

WhatsApp Plus'ın yedekleme desteği yok diye biliyorum. Bende kullanıyorum bazen şansa bala bazen eski mesajları yüklüyor ama genelde hep sıfırlar. Haftalık yedekleme de yapamaz. Sunucu kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Yani dosya değiştirmeniz bir şey değiştirmeyecektir.
Peki sizde geldimi mesajlar bir süre sonra.

Peki sizde geldimi mesajlar bir süre sonra.
Eski orijinal WhatsApp'taki mesajlarımı diyorsan dediğim gibi hayır. Mesajlar ve gruplar kısmı bomboştu. Çok önemli şeyler konuşmadığım için benim için bir sorun olmadı. Bazen girerken yedekleme ekranı çıkıyor. Asla seçeneğini seçiyorum. Diğer seçeneklerde yedekleme yapamıyor. Yükleme ekranında kalıyor hep. Ama bazen nedense WhatsApp'ı silip hemen Plus'ı yüklediğimde dün geceden yedeklenen mesajlar gelmiş oluyor, fakat çok nadiren. Yani Plus kuruyorsanız mesajların silinmesini gözede almalısınız. Ama Store'dan tekrar orijinalini indirirseniz yedeklemenizi açıp mesajlarınızın geri geleceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı