WhatsApp'a başka numara girilirse ban yenilir mi?

RepoX

Picopat
Daha fazla  
WhatsApp'ım mevcut numaramda banlı aynı cihaz üzerinden farklı numara ile giriş yapsam ban yer mi o numara da? Girdikten sonra işim bittikten sonra çıkışı nasıl yapabilirim? Sizce bir sorun olur mu kısacası WhatsApp'ı farklı bir numara ile kullanacağım kısa bir süreliğine.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne için kullacaksın.

WhatsApp'da ilk defa ban olayı duyuyorum, aynı Google hesabını girersen sanırım ban atarlar gibime geliyor

İşim var mesajlaşmam lazım o yüzden

Google hesabı değil ki numara farklı Google hesabıyla ne alakası var?

Numaranı değiştirsen de Google hesabını girdiğin an ban yiyebilirsin tekrar, yani ben öyle düşünüyorum

Numaranı değiştirsen de Google hesabını girdiğin an ban yiyebilirsin tekrar, yani ben öyle düşünüyorum.

Google hesabımızı girdiğimiz bir yer mi var WhatsApp'ta ilk kez duyuyorum cahilliğime verin ne yapmam lazım ban yedim saçma sapan sebepten yarına kullanmam lazım WhatsApp'ı.

Google hesabımızı girdiğimiz bir yer mi var WhatsApp'ta ilk kez duyuyorum cahilliğime verin ne yapmam lazım ban yedim saçma sapan sebepten yarına kullanmam lazım WhatsApp'ı.

Google Drive'a nasıl yedek alsın o zaman, hızlı giriş ile bağlanıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…