WhatsApp'a girince uygulamadan atıyor

Benim de aynı problem var 2 gündür.
WhatsApp açtıktan 2 - 10 saniye içinde komple kapatıyor kendi kendini.

Uygulama sildim yükledim.
Telefon ve uygulama güncel.
100 GB boş alan var.
2 TB iCloud alanı var.

Çözüm bulan varsa acil bekliyorum:'(

Telefon iPhone 16 Pro Max.

Bu sorun bende de var. Eğer web veya bilgisayarda bir cihaza bağlı cihazlar varsa bu sorun telefonda uygulamanın çökmesine sebep oluyor.

R

Bu sorun bende de var. Eğer web veya bilgisayarda bir cihaza bağlı cihazlar varsa bu sorun telefonda uygulamanın çökmesine sebep oluyor.

Bu benim hiç aklıma gelmedi. Evet, şirketimde de sürekli açık WhatsApp Web. Ama dün fark ettim, araba şarj uygulalarım var, onlar da bu şekilde beni uygulamadan atmaya başladı. Bunu genel bir problem gibi yorumladım ben de. Birkaç kişiye sordum, bu problemin dönem dönem olduğunu belirtti ve çevresinde bu aralar bu sorunla karşılaştığını söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet bu sorun web e bağlarsam veya.

Evet bu sorun web e bağlarsam veya.
Valla o kadar form araştırdım hiç bi yerde böyle bi bilgi ile karşılaşmadım çok teşekkür ederim iyi ki sana denk geldim sorunum çözüldü <3

Yeniden denedin mi düzeldi mi?

İlk önce açık kalan herhangi bir whatsapp web baglantısı kalmasın sonrasında bir whatsapp bussines uygulaması indirin oraya tekrar giris yapın 3 4 dk dursun ardından tekrar normal whatsapp a tekrar geri dönün. Sonrasında tekrar atmayacaktır sizi. Fakat sonrasında tekrar whatsapp web e bağlanırsanız atmaya devam edecektir yani bende suan bu sekilde bir sure whatsapp web kullanmayacagım guncellemele ile duzelmesini bekliyorum.

Dünkü güncelleme ile birlikte sorun düzeldi bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…