Bu benim hiç aklıma gelmedi. Evet, şirketimde de sürekli açık WhatsApp Web. Ama dün fark ettim, araba şarj uygulalarım var, onlar da bu şekilde beni uygulamadan atmaya başladı. Bunu genel bir problem gibi yorumladım ben de. Birkaç kişiye sordum, bu problemin dönem dönem olduğunu belirtti ve çevresinde bu aralar bu sorunla karşılaştığını söyledi.
Bu benim hiç aklıma gelmedi. Evet, şirketimde de sürekli açık WhatsApp Web. Ama dün fark ettim, araba şarj uygulalarım var, onlar da bu şekilde beni uygulamadan atmaya başladı. Bunu genel bir problem gibi yorumladım ben de. Birkaç kişiye sordum, bu problemin dönem dönem olduğunu belirtti ve çevresinde bu aralar bu sorunla karşılaştığını söyledi.
İlk önce açık kalan herhangi bir whatsapp web baglantısı kalmasın sonrasında bir whatsapp bussines uygulaması indirin oraya tekrar giris yapın 3 4 dk dursun ardından tekrar normal whatsapp a tekrar geri dönün. Sonrasında tekrar atmayacaktır sizi. Fakat sonrasında tekrar whatsapp web e bağlanırsanız atmaya devam edecektir yani bende suan bu sekilde bir sure whatsapp web kullanmayacagım guncellemele ile duzelmesini bekliyorum.
İlk önce açık kalan herhangi bir WhatsApp Web baglantısı kalmasın sonrasında bir WhatsApp bussines uygulaması indirin oraya tekrar giris yapın 3 4 dk dursun ardından tekrar normal WhatsApp'a tekrar geri dönün. Sonrasında tekrar atmayacaktır sizi. Fakat sonrasında tekrar WhatsApp Web'e bağlanırsanız atmaya devam edecektir yani bende şu an bu sekilde bir sure WhatsApp Web kullanmayacagım guncellemele ile duzelmesini bekliyorum.