M mme Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 208 Çözümler 8 25 Aralık 2024 #21 androidmal dedi: Hocam ben formu boşa harcadım yanlışlıkla ondan dolayı bidaha mesaj atamıyorum. Hocam form şuanda gönderilemiyor daha sonra tekrar deneyiniz diyor. 15 20 kere denedim fakat olmuyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam siz en iyisi mail atın İngilizce olarak.
androidmal dedi: Hocam ben formu boşa harcadım yanlışlıkla ondan dolayı bidaha mesaj atamıyorum. Hocam form şuanda gönderilemiyor daha sonra tekrar deneyiniz diyor. 15 20 kere denedim fakat olmuyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam siz en iyisi mail atın İngilizce olarak.
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 25 Aralık 2024 #22 androidmal dedi: Hocam türkçe olarak derdimi anlattım geri dönüş olmazsa dediğiniz şekilde atacağım. Bu arada sizin ban sebebiniz neydi? Genişletmek için tıkla... Türkçe bakacaklarını sanmıyorum
androidmal dedi: Hocam türkçe olarak derdimi anlattım geri dönüş olmazsa dediğiniz şekilde atacağım. Bu arada sizin ban sebebiniz neydi? Genişletmek için tıkla... Türkçe bakacaklarını sanmıyorum
A androidmal Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 399 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #23 Leka dedi: Türkçe bakacaklarını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Duruma göre ingilizcesini atacağım hocam. mme dedi: Hocam siz en iyisi mail atın İngilizce olarak. Genişletmek için tıkla... Birazdan atacağım hocam. Ek olarak telefon numaramı yazmalımıyım?
Leka dedi: Türkçe bakacaklarını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Duruma göre ingilizcesini atacağım hocam. mme dedi: Hocam siz en iyisi mail atın İngilizce olarak. Genişletmek için tıkla... Birazdan atacağım hocam. Ek olarak telefon numaramı yazmalımıyım?
russianbear Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #24 androidmal dedi: Hocam Türkçe olarak derdimi anlattım geri dönüş olmazsa dediğiniz şekilde atacağım. Bu arada sizin ban sebebiniz neydi? Genişletmek için tıkla... Hiç hatırlamıyorum vallahi hocam uzun zaman oldu, dediğim şekilde bir mail attım altına numaramı bıraktım açılmıştı banım.
androidmal dedi: Hocam Türkçe olarak derdimi anlattım geri dönüş olmazsa dediğiniz şekilde atacağım. Bu arada sizin ban sebebiniz neydi? Genişletmek için tıkla... Hiç hatırlamıyorum vallahi hocam uzun zaman oldu, dediğim şekilde bir mail attım altına numaramı bıraktım açılmıştı banım.