Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 30 Ocak 2023 #21 Roux dedi: "No problem. Everyone can make mistakes " yazdım. Tekrar yazarsa dediğini atacağım. Böylelikle ab vatandaşı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Savaşta her şey mübahtır, unutma, onun keremi ol. Roux dedi: "No problem. Everyone can make mistakes " yazdım. Tekrar yazarsa dediğini atacağım. Böylelikle AB vatandaşı olabilirim. Ekleme: +61 AB ülkesi mi? AB ye gideceğim ayağına Hindistan vatandaşı olmayalım. Genişletmek için tıkla... Australian olarak geçiyor, devam.
Roux dedi: "No problem. Everyone can make mistakes " yazdım. Tekrar yazarsa dediğini atacağım. Böylelikle ab vatandaşı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Savaşta her şey mübahtır, unutma, onun keremi ol. Roux dedi: "No problem. Everyone can make mistakes " yazdım. Tekrar yazarsa dediğini atacağım. Böylelikle AB vatandaşı olabilirim. Ekleme: +61 AB ülkesi mi? AB ye gideceğim ayağına Hindistan vatandaşı olmayalım. Genişletmek için tıkla... Australian olarak geçiyor, devam.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 30 Ocak 2023 #22 Wilfaelor dedi: Savaşta her şey mübahtır, unutma, onun keremi ol. Genişletmek için tıkla... +61 İran, Suriye vs. Değil dimi hocam .
Wilfaelor dedi: Savaşta her şey mübahtır, unutma, onun keremi ol. Genişletmek için tıkla... +61 İran, Suriye vs. Değil dimi hocam .
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 30 Ocak 2023 #23 Roux dedi: "No problem. Everyone can make mistakes " yazdım. Tekrar yazarsa dediğini atacağım. Böylelikle AB vatandaşı olabilirim. Ekleme: +61 AB ülkesi mi? AB ye gideceğim ayağına Hindistan vatandaşı olmayalım. Genişletmek için tıkla... Hocam Avustralya AB ülkesi olabilirmi?
Roux dedi: "No problem. Everyone can make mistakes " yazdım. Tekrar yazarsa dediğini atacağım. Böylelikle AB vatandaşı olabilirim. Ekleme: +61 AB ülkesi mi? AB ye gideceğim ayağına Hindistan vatandaşı olmayalım. Genişletmek için tıkla... Hocam Avustralya AB ülkesi olabilirmi?
Acemi Cadı Centipat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 484 30 Ocak 2023 #24 Kerem deseydin Avrupa vizen cebinde uçak bileti seçiyordun şimdi. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2023
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 30 Ocak 2023 #25 Roux dedi: +61 İran, Suriye vs. Değil dimi hocam . Genişletmek için tıkla... Değil değil.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 30 Ocak 2023 #26 PRIME H610MK dedi: Hocam Avustralya AB ülkesi olabilirmi? Genişletmek için tıkla... Türkiye'den iyidir hocam. Devam.
PRIME H610MK dedi: Hocam Avustralya AB ülkesi olabilirmi? Genişletmek için tıkla... Türkiye'den iyidir hocam. Devam.
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Ocak 2023 #27 Hocam "Everyone can make mistakes but you bothered me. I would appreciate it if you would throw money as an apology." yazar mısınız? Ne diyecek çok merka ettim.
Hocam "Everyone can make mistakes but you bothered me. I would appreciate it if you would throw money as an apology." yazar mısınız? Ne diyecek çok merka ettim.
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 30 Ocak 2023 #28 Roux dedi: Türkiye'den iyidir hocam. Devam. Genişletmek için tıkla... Tek sorununuz var. Çok yavaş internet ve pahalı kiralar. Sizin için sorun değilse yolunuz açık olsun.
Roux dedi: Türkiye'den iyidir hocam. Devam. Genişletmek için tıkla... Tek sorununuz var. Çok yavaş internet ve pahalı kiralar. Sizin için sorun değilse yolunuz açık olsun.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 30 Ocak 2023 #29 Arkadaşlar ismimi öğrenmeye çalışıyor. Ne yapmam lazım?
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #30 Roux dedi: Arkadaşlar ismimi öğrenmeye çalışıyor. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 1650926 Genişletmek için tıkla... Kerim deyin.
Roux dedi: Arkadaşlar ismimi öğrenmeye çalışıyor. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 1650926 Genişletmek için tıkla... Kerim deyin.