Alpigo Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 384 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı 18 Temmuz 2024 #1 WhatsApp Web'in Microsoft Store sürümünü açıp QR kodu WhatsApp'da taratınca hata mesajı çıkıyor ama Opera GX'den falan girebiliyorum. Nasıl çözebilirim? Eski telefonumda ve yeni telefonumda da aynı.
WhatsApp Web'in Microsoft Store sürümünü açıp QR kodu WhatsApp'da taratınca hata mesajı çıkıyor ama Opera GX'den falan girebiliyorum. Nasıl çözebilirim? Eski telefonumda ve yeni telefonumda da aynı.
HSBC Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #2 Hocam Chrome üzerinden ANA SAYFAYA EKLE yönetimi ile ekleyin. Öyle çalışıyor.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.911 Çözümler 43 18 Temmuz 2024 #3 Whatsapp beta veya WhatsApp Web kullanabilirsiniz ama bazı özellikler yok.
Alpigo Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 384 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı 18 Temmuz 2024 #4 ORGANIZE dedi: Whatsapp beta veya WhatsApp Web kullanabilirsiniz ama bazı özellikler yok. Genişletmek için tıkla... WhatsApp Beta indiriyorum şimdi gerçekten web kullanmak hiç hoşuma gitmiyor. WhatsApp Beta indirdim onda da olmadı maalesef hocam. Son düzenleme: 18 Temmuz 2024
ORGANIZE dedi: Whatsapp beta veya WhatsApp Web kullanabilirsiniz ama bazı özellikler yok. Genişletmek için tıkla... WhatsApp Beta indiriyorum şimdi gerçekten web kullanmak hiç hoşuma gitmiyor. WhatsApp Beta indirdim onda da olmadı maalesef hocam.