the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.373 Çözümler 8 28 Kasım 2019 #1 Discorddaki botlar gibi Whatsapp bot olmasını istiyorum. Play Store'da "Auto Responder For WA" diye bir uygulama var ama resim falan atamıyor, kısacasi memnun kalmadım. Whatsapp'ta bot yapmanın bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2019
Discorddaki botlar gibi Whatsapp bot olmasını istiyorum. Play Store'da "Auto Responder For WA" diye bir uygulama var ama resim falan atamıyor, kısacasi memnun kalmadım. Whatsapp'ta bot yapmanın bir yolu var mı?
2 29123 Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 553 Çözümler 3 28 Kasım 2019 #2 Elbetteki yapılabilir.
alptimuçin Megapat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 176 Çözümler 1 Yer NİĞDE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Process Engineer 28 Kasım 2019 #3 Paralı uygulamalar var yani yapılıyor.
Vega 10'cuk Hectopat Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 515 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #4 Hocam ben basit bir bot yaptım denemek isterseniz WhatsApp'ta paylaş
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.373 Çözümler 8 28 Kasım 2019 #5 Vega 10'cuk dedi: Hocam ben basit bir bot yaptım denemek isterseniz WhatsApp'ta paylaş Genişletmek için tıkla... Çok iyi nasıl yaptın?
Vega 10'cuk dedi: Hocam ben basit bir bot yaptım denemek isterseniz WhatsApp'ta paylaş Genişletmek için tıkla... Çok iyi nasıl yaptın?
Vega 10'cuk Hectopat Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 515 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #6 the_bkp dedi: Çok iyi nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla... Gel anlatayım.
RevaH Zeptopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Mayıs 2021 #7 Vega 10'cuk dedi: Gel anlatayım. Genişletmek için tıkla... Ya ne olur bana da anlat 3 gündür bakıyorum hepsi ücretli yada güzel değil (bu arada whatsapptaki şeyin açılmadı bende)
Vega 10'cuk dedi: Gel anlatayım. Genişletmek için tıkla... Ya ne olur bana da anlat 3 gündür bakıyorum hepsi ücretli yada güzel değil (bu arada whatsapptaki şeyin açılmadı bende)
Vega 10'cuk Hectopat Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 515 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #8 RevaH dedi: Ya ne olur bana da anlat 3 gündür bakıyorum hepsi ücretli yada güzel değil (bu arada whatsapptaki şeyin açılmadı bende) Genişletmek için tıkla... Çünkü numarayı kapattım. Phyton + Selenium ile yapabilirsin Youtube'da örnek çok ve ya WhatsAuto diye bir uygulama var ondan yararlanabilirsin.
RevaH dedi: Ya ne olur bana da anlat 3 gündür bakıyorum hepsi ücretli yada güzel değil (bu arada whatsapptaki şeyin açılmadı bende) Genişletmek için tıkla... Çünkü numarayı kapattım. Phyton + Selenium ile yapabilirsin Youtube'da örnek çok ve ya WhatsAuto diye bir uygulama var ondan yararlanabilirsin.