WhatsApp'ta görüldü tiki sonradan kaldırılabilyor mu?

ibrahimt0

Decapat
Daha fazla  
Birisine diyeyim mesaj atmıştım 1 Temmuz'da. Sağ olsun bir hafta sonra tekrar benim yazmam ile soru işareti atarak döndü. Mesaj bilgisine tıkladığımda okundu kısmı 2 Temmuz gözüküyor ama şu an mavi tik yok. Birkaç gün önce mesaja baktığımdaysa mavi tikliydi. Mavi tik olduktan sonra kaldırılması gibi bir şey var mı?

Birisine diyeyim mesaj atmıştım 1 Temmuz'da. Sağ olsun bir hafta sonra tekrar benim yazmam ile soru işareti atarak döndü. Mesaj bilgisine tıkladığımda okundu kısmı 2 Temmuz gözüküyor ama şu an mavi tik yok. Birkaç gün önce mesaja baktığımdaysa mavi tikliydi. Mavi tik olduktan sonra kaldırılması gibi bir şey var mı?
Mesaja veya kişiye basılı tut "Okunmamış Olarak İşaretle" kısmına tıkla.

Kişi istediği zaman sonradan kaldırabiliyor

özellik açıldıktan sonraki mesajların mavi tiki kaldırılıyor, öncekiler kalıyor diye biliyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı