WhatsApp'ta oturum açılmıyor

TH6

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. WhatsApp'a kendi numaramla oturum açmayı denediğimde hata alıyorum. Uygulamayı güncelleyin diyor. Uygulama güncel. Kendi sitesinden indirdiğimde hata veriyor Play Store'den indirdiğimde.
Bir de başka bir numarayla denediğimde sıkıntı olmuyor. Kendi numaramı başka bir telefonda denediğimde de sorun olmuyor.

Başka biryerden giriş yap atıyorum pc'den ondan sonra ilk önbelleği sil sonra verileri sil whatsapp'ın
Anlamadım biraz daha açıklar mısın?

Başka bir telefondan da giriş yapamıyorum aynı hatayı alıyorum. Whatsapp desteğine ulaştım ve profil fotoğrafımı kaldırmamı söylediler.
Zaten whatsapp web açık olduğu için oradan değiştirdim. Gerçekten de işe yaradı ama yine de giriş yapamadım. Bu sefer format attığım telefonun WhatsApp'ına bildirim gönderdiğini söyledi. Ama telefona format attığım için hesap artık açık değildi. Bu konuyu okuyanlara önerim: telefona format atmadan önce WhatsApp'dan kendiniz çıkış yapın ondan sonra format atın.
Bu arada SMS iste tuşuna basınca yine bahsettiğim hatayı alıyorum. Bir gelişme olursa yazarım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı