Carleonedon Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 Beni zamanında engelleyen bir şahıs engelini açmış sanırım, profil fotoğrafı gözüküyor ama hakkımda kısmı gözükmüyor. Yazmak istemiyorum engelimi açmış mı tam olarak?
Beni zamanında engelleyen bir şahıs engelini açmış sanırım, profil fotoğrafı gözüküyor ama hakkımda kısmı gözükmüyor. Yazmak istemiyorum engelimi açmış mı tam olarak?
hint horozu Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 257 Çözümler 1 12 Ekim 2024 #2 Profil gözüküyorsa evet. Artı 0 Eksi
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 12 Ekim 2024 #3 Carleonedon dedi: Yazmak istemiyorum engelimi açmış mı tam olarak? Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile bir şeyler değişmediyse evet, engelinizi açmış. Artı 0 Eksi
Carleonedon dedi: Yazmak istemiyorum engelimi açmış mı tam olarak? Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile bir şeyler değişmediyse evet, engelinizi açmış.