Serkanmen Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #1 WhatsApp'dan bir kişiyi siliyorum ama gitmiyor rehberden siliniyor fakat WhatsApp'da hala duruyor. Yardım eder misiniz?
WhatsApp'dan bir kişiyi siliyorum ama gitmiyor rehberden siliniyor fakat WhatsApp'da hala duruyor. Yardım eder misiniz?
daghanmustafa Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 1.390 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #2 WhatsApp da sohbet oluşturma kısmına gelince sağ yukarıda 3 noka var oradan yenile deyin. Artı 0 Eksi
KS KS Serkanmen Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #3 daghanmustafa dedi: WhatsApp da sohbet oluşturma kısmına gelince sağ yukarıda 3 noka var oradan yenile deyin. Genişletmek için tıkla... Hayır hala gitmiyor. Artı 0 Eksi
daghanmustafa dedi: WhatsApp da sohbet oluşturma kısmına gelince sağ yukarıda 3 noka var oradan yenile deyin. Genişletmek için tıkla... Hayır hala gitmiyor.
daghanmustafa Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 1.390 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #4 Serkanmen dedi: Hayır hala gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Rehberde 2 tabe kayıt vardir birisi wp rehberidir birisi telefon rehberi wp rehberinden o kişiyi sildin mi? Artı 0 Eksi
Serkanmen dedi: Hayır hala gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Rehberde 2 tabe kayıt vardir birisi wp rehberidir birisi telefon rehberi wp rehberinden o kişiyi sildin mi?
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 12 Eylül 2022 #5 Telefon rehberinden silersen olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Serkanmen Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #6 Grandfather dedi: Telefon rehberinden silersen olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefon rehberinde sildim WhatsApp'tan hala gitmiyor hala duruyor. daghanmustafa dedi: Rehberde 2 tabe kayıt vardir birisi wp rehberidir birisi telefon rehberi wp rehberinden o kişiyi sildin mi? Genişletmek için tıkla... Rehberden sildim WhatsApp'tan da sildim ama gitmiyor her yöntemi denedim. Artı 0 Eksi
Grandfather dedi: Telefon rehberinden silersen olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefon rehberinde sildim WhatsApp'tan hala gitmiyor hala duruyor. daghanmustafa dedi: Rehberde 2 tabe kayıt vardir birisi wp rehberidir birisi telefon rehberi wp rehberinden o kişiyi sildin mi? Genişletmek için tıkla... Rehberden sildim WhatsApp'tan da sildim ama gitmiyor her yöntemi denedim.
daghanmustafa Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 1.390 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #7 Serkanmen dedi: Telefon rehberinde sildim WhatsApp'tan hala gitmiyor hala duruyor. Rehberden sildim WhatsApp'tan da sildim ama gitmiyor her yöntemi denedim. Genişletmek için tıkla... Telefonu yeniden başlatır mısınız? Artı 0 Eksi
Serkanmen dedi: Telefon rehberinde sildim WhatsApp'tan hala gitmiyor hala duruyor. Rehberden sildim WhatsApp'tan da sildim ama gitmiyor her yöntemi denedim. Genişletmek için tıkla... Telefonu yeniden başlatır mısınız?
1 17896 Megapat Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 904 Çözümler 10 12 Eylül 2022 #8 Telefon ayarlarından hesaplar, eşitleme veya senkronizasyondan kişileri veya WhatsApp'ı senkronize etmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Telefon ayarlarından hesaplar, eşitleme veya senkronizasyondan kişileri veya WhatsApp'ı senkronize etmeniz gerekiyor.
KS KS Serkanmen Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #9 17896 dedi: Telefon ayarlarından hesaplar, eşitleme veya senkronizasyondan kişileri veya WhatsApp'ı senkronize etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... daghanmustafa dedi: Telefonu yeniden başlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Grandfather dedi: Telefon rehberinden silersen olabilir. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizin hepsini denedim ama olmadı yine de yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
17896 dedi: Telefon ayarlarından hesaplar, eşitleme veya senkronizasyondan kişileri veya WhatsApp'ı senkronize etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... daghanmustafa dedi: Telefonu yeniden başlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Grandfather dedi: Telefon rehberinden silersen olabilir. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizin hepsini denedim ama olmadı yine de yardımınız için teşekkürler.
125824 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.066 Çözümler 4 Yer Manchester 12 Eylül 2022 #10 Whatsapp'ı silip tekrardan yükle. Artı 0 Eksi