S strawberry8 Zeptopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Eylül 2024 #1 WhatsApp'ta açmış olduğum tek gönderimlik fotoğrafa tekrar nasıl erişebilirim? iPhone kullanıyorum.
whasper Picopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #2 Erişemezsin
Fruko Gazoz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.258 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Bayburt 5 Eylül 2024 #3 strawberry8 dedi: WhatsApp'ta açmış olduğum tek gönderimlik fotoğrafa tekrar nasıl erişebilirim? iPhone kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Android telefonlarda aero WhatsApp indirebilirsin, iPhone'da yapabilecek bir şey yok.
strawberry8 dedi: WhatsApp'ta açmış olduğum tek gönderimlik fotoğrafa tekrar nasıl erişebilirim? iPhone kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Android telefonlarda aero WhatsApp indirebilirsin, iPhone'da yapabilecek bir şey yok.
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 5 Eylül 2024 #4 strawberry8 dedi: WhatsApp'ta açmış olduğum tek gönderimlik fotoğrafa tekrar nasıl erişebilirim? iPhone kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Android için arkadaşın dediği gibi modlu WhatsApp kullanabilirsin fakat pek sağlıklı değil bilgilerin nereye gidiyor bilemezsin. Onun dışında bir yöntem yok.
strawberry8 dedi: WhatsApp'ta açmış olduğum tek gönderimlik fotoğrafa tekrar nasıl erişebilirim? iPhone kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Android için arkadaşın dediği gibi modlu WhatsApp kullanabilirsin fakat pek sağlıklı değil bilgilerin nereye gidiyor bilemezsin. Onun dışında bir yöntem yok.