Ogigogo Megapat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 443 Makaleler 2 Çözümler 2 10 Haziran 2020 #1 Nasıl yapacağım? İnternetim açık bile olsa tek tik yapılanabilinir mi? Başlıkta yanlış belirtmişim. Çevrimiçi yapma yerine, çevrimiçi yazısını kapatabilir miyim?
Nasıl yapacağım? İnternetim açık bile olsa tek tik yapılanabilinir mi? Başlıkta yanlış belirtmişim. Çevrimiçi yapma yerine, çevrimiçi yazısını kapatabilir miyim?
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 10 Haziran 2020 #2 Çevrimiçi yazısı kapatılmıyor diye biliyorum, okundu özelliğini kapatırsan mesaj hep çift gri tık olur.
Çevrimiçi yazısı kapatılmıyor diye biliyorum, okundu özelliğini kapatırsan mesaj hep çift gri tık olur.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 10 Haziran 2020 #3 WhatsApp Plus küçük bir araştırmayla bulabilirsin.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 10 Haziran 2020 #4 Evet, GB Whatsapp ya da Whatsapp Plus gibi programlarla.
5 53973 Megapat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 1.056 Çözümler 4 10 Haziran 2020 #5 akiyorm dedi: WhatsApp Plus küçük bir araştırmayla bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Whatsapp Plus kullanınca ban yeme riski olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum?
akiyorm dedi: WhatsApp Plus küçük bir araştırmayla bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Whatsapp Plus kullanınca ban yeme riski olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 10 Haziran 2020 #6 53973 dedi: Whatsapp Plus kullanınca ban yeme riski olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Ban yeme riskini bilmiyorum, hiç kullanmadım ama sadece onun üzerinde yapıldığını biliyorum. Eğer öyleyse iyi ki uyardınız kullanmaması daha iyi.
53973 dedi: Whatsapp Plus kullanınca ban yeme riski olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Ban yeme riskini bilmiyorum, hiç kullanmadım ama sadece onun üzerinde yapıldığını biliyorum. Eğer öyleyse iyi ki uyardınız kullanmaması daha iyi.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 10 Haziran 2020 #7 Ban yeme riski tabiki var, Whatsapp kendisi de belirtiyor ancak tek tık, çevrimiçi yazısını kapatma vs. bunlar resmi Whatsapp uygulaması ile yapılmaz.
Ban yeme riski tabiki var, Whatsapp kendisi de belirtiyor ancak tek tık, çevrimiçi yazısını kapatma vs. bunlar resmi Whatsapp uygulaması ile yapılmaz.
Dark Owl Kilopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 357 Çözümler 2 10 Haziran 2020 #8 Dedikleri gibi Whatsapp+ gayet güzel açılıştaki reklamlar dışında kullanabilirsin. Ama normal Whatsappını silmen gerekiyor.
Dedikleri gibi Whatsapp+ gayet güzel açılıştaki reklamlar dışında kullanabilirsin. Ama normal Whatsappını silmen gerekiyor.
Ogigogo Megapat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 443 Makaleler 2 Çözümler 2 10 Haziran 2020 #9 Dark Owl dedi: Dedikleri gibi Whatsapp+ gayet güzel açılıştaki reklamlar dışında kullanabilirsin. Ama normal Whatsappını silmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ban falan demişler yukarıda. Sen ne zamandır kullanıyorsun?
Dark Owl dedi: Dedikleri gibi Whatsapp+ gayet güzel açılıştaki reklamlar dışında kullanabilirsin. Ama normal Whatsappını silmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ban falan demişler yukarıda. Sen ne zamandır kullanıyorsun?
Dark Owl Kilopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 357 Çözümler 2 10 Haziran 2020 #10 Ogigogo dedi: Ban falan demişler yukarıda. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... 3 ay kullandım toplam ban yemedim.
Ogigogo dedi: Ban falan demişler yukarıda. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... 3 ay kullandım toplam ban yemedim.