Mtozturk Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 155 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #1 Merhaba WhatsApp telefon numarasından ban yedim koşullara aykırı olarak belirtilmiş WhatsApp'a ticket attım. Başka ne yapmam gerekir daha önce bu durumu yaşayan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba WhatsApp telefon numarasından ban yedim koşullara aykırı olarak belirtilmiş WhatsApp'a ticket attım. Başka ne yapmam gerekir daha önce bu durumu yaşayan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
2 279508 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 9 24 Şubat 2023 #2 Neden ban yediniz?
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #3 WhatsApp'ta kurallara aykırı bir şey yaptıysanız ticketta belirtiler haksızsanız süreç böyle devam eder haklıysanız banınız açılır.
WhatsApp'ta kurallara aykırı bir şey yaptıysanız ticketta belirtiler haksızsanız süreç böyle devam eder haklıysanız banınız açılır.
Mtozturk Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 155 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #4 279508 dedi: Neden ban yediniz? Genişletmek için tıkla... Sebebini bilmiyorum bir anda ban yedim. LinusFenrir dedi: WhatsApp'ta kurallara aykırı bir şey yaptıysanız ticketta belirtiler haksızsanız süreç böyle devam eder haklıysanız banınız açılır. Genişletmek için tıkla... Sanırım ticketi bekleme dışında yapabileceğim bir şey yok.
279508 dedi: Neden ban yediniz? Genişletmek için tıkla... Sebebini bilmiyorum bir anda ban yedim. LinusFenrir dedi: WhatsApp'ta kurallara aykırı bir şey yaptıysanız ticketta belirtiler haksızsanız süreç böyle devam eder haklıysanız banınız açılır. Genişletmek için tıkla... Sanırım ticketi bekleme dışında yapabileceğim bir şey yok.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 24 Şubat 2023 #5 Mtozturk dedi: Sebebini bilmiyorum bir anda ban yedim. Genişletmek için tıkla... Birden fazla numara doğrulaması ve şikayet ve engel yediyseniz oluyor genelde.
Mtozturk dedi: Sebebini bilmiyorum bir anda ban yedim. Genişletmek için tıkla... Birden fazla numara doğrulaması ve şikayet ve engel yediyseniz oluyor genelde.
Mtozturk Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 155 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #6 LinusFenrir dedi: WhatsApp'ta kurallara aykırı bir şey yaptıysanız ticketta belirtiler haksızsanız süreç böyle devam eder haklıysanız banınız açılır. Genişletmek için tıkla... Sanırım ticketi bekleme dışında yapabileceğim bir şey yok.
LinusFenrir dedi: WhatsApp'ta kurallara aykırı bir şey yaptıysanız ticketta belirtiler haksızsanız süreç böyle devam eder haklıysanız banınız açılır. Genişletmek için tıkla... Sanırım ticketi bekleme dışında yapabileceğim bir şey yok.
kadide Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 422 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #7 Mod lu WhatsApp mı kullanıyordunuz veya hiç kullandınız mı?
he just wants her Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 168 24 Şubat 2023 #8 kadide dedi: Mod lu WhatsApp mı kullanıyordunuz veya hiç kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben Aero kullanıyorum sıkıntı çıkar mı?
kadide dedi: Mod lu WhatsApp mı kullanıyordunuz veya hiç kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben Aero kullanıyorum sıkıntı çıkar mı?
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 24 Şubat 2023 #9 he just wants her dedi: Ben Aero kullanıyorum sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yasal olmadığı için önerilmiyor.
he just wants her dedi: Ben Aero kullanıyorum sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yasal olmadığı için önerilmiyor.
MematiBaş Ölüm demek Picopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 296 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #10 Kanka ne yaptın da ban yedin?