E ezberbozan38 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 15:59 #1 +18 içerik attı ben de şakayla karışık şikayet ettim. 1 dakikada ban yedi kalıcı olarak. Yapılacak bir şey var mı?
+18 içerik attı ben de şakayla karışık şikayet ettim. 1 dakikada ban yedi kalıcı olarak. Yapılacak bir şey var mı?
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.170 Çözümler 99 Çarşamba 16:03 #2 Teknik olarak haksız ban olmadığı için yapabileceğiniz bir şey yok.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.073 Çözümler 40 Yer New York Çarşamba 16:21 #3 Şakayla karışık şikayet mi olur?
E ezberbozan38 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:26 #4 Lusadris dedi: Teknik olarak haksız ban olmadığı için yapabileceğiniz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Numara değiştirilmesimi gerekiyor yoksa hat mı? Andy deufresne dedi: Şakayla karışık şikayet mi olur? Genişletmek için tıkla... Hocam o konu sizi ilgilendirmiyor siz ilgileniyorsanız çözüm önerisi verebilirsiniz.
Lusadris dedi: Teknik olarak haksız ban olmadığı için yapabileceğiniz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Numara değiştirilmesimi gerekiyor yoksa hat mı? Andy deufresne dedi: Şakayla karışık şikayet mi olur? Genişletmek için tıkla... Hocam o konu sizi ilgilendirmiyor siz ilgileniyorsanız çözüm önerisi verebilirsiniz.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.170 Çözümler 99 Çarşamba 17:33 #5 ezberbozan38 dedi: Numara değiştirilmesi mi gerekiyor yoksa hat mı? Genişletmek için tıkla... Hesap bazında ban yenildiyse numara değişmek yeterli hocam. Yani "Bu hesap artık WhatsApp'ı kullanamaz." tarzında bir uyarıysa numara değiştirince farklı hesap ile kullanabilir.
ezberbozan38 dedi: Numara değiştirilmesi mi gerekiyor yoksa hat mı? Genişletmek için tıkla... Hesap bazında ban yenildiyse numara değişmek yeterli hocam. Yani "Bu hesap artık WhatsApp'ı kullanamaz." tarzında bir uyarıysa numara değiştirince farklı hesap ile kullanabilir.
T TekAdam Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 508 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:50 #6 Bende arkadaşlara sürekli +18 video fotoğraf atıyorum. Hiç ban yemedim.