W wo3dk Femtopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 310 6 Temmuz 2023 #11 Değilmiş görüldü atınca özür diledim cevap vermedi. Şimdi ise beni bir korku saldı. Ona hakaret etmiş oldum dava açar mı? Muzobcr dedi: Evet sadece WhatsApp'dan değil Twitter'dan falan da yazıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bot değilmiş. Özür diledim ama umarım dava falan açmaz.
Değilmiş görüldü atınca özür diledim cevap vermedi. Şimdi ise beni bir korku saldı. Ona hakaret etmiş oldum dava açar mı? Muzobcr dedi: Evet sadece WhatsApp'dan değil Twitter'dan falan da yazıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bot değilmiş. Özür diledim ama umarım dava falan açmaz.
Muzobcr Megapat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #12 wo3dk dedi: Değilmiş görüldü atınca özür diledim cevap vermedi. Şimdi ise beni bir korku saldı. Ona hakaret etmiş oldum dava açar mı? Bot değilmiş. Özür diledim ama umarım dava falan açmaz. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.
wo3dk dedi: Değilmiş görüldü atınca özür diledim cevap vermedi. Şimdi ise beni bir korku saldı. Ona hakaret etmiş oldum dava açar mı? Bot değilmiş. Özür diledim ama umarım dava falan açmaz. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.