M Memoli38 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #1 Merhaba görseldeki nodan bana mesaj geliyor bildirime tıklıyorum ne mesaj ne de numara açılıyor numara sanırım Kanada'ya da Amerika kodlu ama hangi eyaletten şehirden geldiğini bulamadım bu numarayla telefonuna mesaj gelen var mı başka acaba?
Merhaba görseldeki nodan bana mesaj geliyor bildirime tıklıyorum ne mesaj ne de numara açılıyor numara sanırım Kanada'ya da Amerika kodlu ama hangi eyaletten şehirden geldiğini bulamadım bu numarayla telefonuna mesaj gelen var mı başka acaba?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 19 Eylül 2024 #2 Engelleyin hocam direkt dolandırıcı oluyor bunlar.
M Memoli38 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #3 MekatronikciAbi dedi: Engelleyin hocam direkt dolandırıcı oluyor bunlar. Genişletmek için tıkla... Engellenmiyorki bildirime tıklıyorum ne mesaj var ne numara
MekatronikciAbi dedi: Engelleyin hocam direkt dolandırıcı oluyor bunlar. Genişletmek için tıkla... Engellenmiyorki bildirime tıklıyorum ne mesaj var ne numara