akifs_wn Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 231 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar böyle bir numara aradı da nerden bulmuş olabilir numaramı? Dosya Ekleri Screenshot_20230730_110721_WhatsApp.jpg 38,6 KB · Görüntüleme: 86
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 30 Temmuz 2023 #2 Hocam bu sıralar forumda ve dışarıda +91'li (Hindistan) bir sürü numara arıyor. Dolandırma amaçlı olabilir diye düşünüyorum. Engelleyip geçin direkt. Ya rastgele sallayıp buluyorlar ya da farklı bir alternatif yol var.
Hocam bu sıralar forumda ve dışarıda +91'li (Hindistan) bir sürü numara arıyor. Dolandırma amaçlı olabilir diye düşünüyorum. Engelleyip geçin direkt. Ya rastgele sallayıp buluyorlar ya da farklı bir alternatif yol var.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2023 #3 akifs_wn dedi: Arkadaşlar böyle bir numara aradı da nerden bulmuş olabilir numaramı? Genişletmek için tıkla... Veriler sızdırıldı hocam normal.Beni henüz aramadılar ama ülkedekilerin %95'inin verileri sızdırıldı.
akifs_wn dedi: Arkadaşlar böyle bir numara aradı da nerden bulmuş olabilir numaramı? Genişletmek için tıkla... Veriler sızdırıldı hocam normal.Beni henüz aramadılar ama ülkedekilerin %95'inin verileri sızdırıldı.
akifs_wn Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 231 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #4 Endişelenmeye gerek var mı ya direkt engelleyip geçiyorum o zaman.
Burakk235 Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #5 Beni de arayıp duruyorlar bu sefer Çin'den aradılar engel atmama rağmen gene arıyorlar. akifs_wn dedi: Endişelenmeye gerek var mı ya direkt engelleyip geçiyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Engelleyin hocam sıkıntı yok.
Beni de arayıp duruyorlar bu sefer Çin'den aradılar engel atmama rağmen gene arıyorlar. akifs_wn dedi: Endişelenmeye gerek var mı ya direkt engelleyip geçiyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Engelleyin hocam sıkıntı yok.
eazyud19 Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #6 akifs_wn dedi: Arkadaşlar böyle bir numara aradı da nerden bulmuş olabilir numaramı? Genişletmek için tıkla... bunlar beni de aramıştı sabahın köründe açıp ana avrat düz gitmiştim
akifs_wn dedi: Arkadaşlar böyle bir numara aradı da nerden bulmuş olabilir numaramı? Genişletmek için tıkla... bunlar beni de aramıştı sabahın köründe açıp ana avrat düz gitmiştim
akifs_wn Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 231 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #7 eazyud19 dedi: bunlar beni de aramıştı sabahın köründe açıp ana avrat düz gitmiştim Genişletmek için tıkla... Bot değil mi bunlar?
eazyud19 dedi: bunlar beni de aramıştı sabahın köründe açıp ana avrat düz gitmiştim Genişletmek için tıkla... Bot değil mi bunlar?
Darkknes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #8 akifs_wn dedi: Arkadaşlar böyle bir numara aradı da nereden bulmuş olabilir numara mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda sessize alma vardı hocam. Beni de durmadan aradılar. Veriler sızdırılmış arkadaşların dediği gibi.
akifs_wn dedi: Arkadaşlar böyle bir numara aradı da nereden bulmuş olabilir numara mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda sessize alma vardı hocam. Beni de durmadan aradılar. Veriler sızdırılmış arkadaşların dediği gibi.