Çözüldü Whea-logger, Kernel Power, eventlog ve Hyper-V-hypervisor hatalar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cryin

Hectopat
Merhaba bilgisayarım sadece oyun oynarken ya da oyunu açmaya çalışırken hata vermeden yeniden başlıyor. Çeşitli programlarda tüm bileşenleri teste soktum herhangi bir sorun çıkmadı ve sıcaklık değerleri normaldi. Olay görüntüleyicisinde şu şekilde bilgisayarın çöktüğü dakikada kırmızı ünlem ile gözüken hatalar mevcut. Sorunun kaynağı ne olabilir? Teşekkürler.
AMD Ryzen 5 3600.
RX 5600XT.
16 GB 8x2 3200 MHz.
MSI Mortar B450M.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-19 011616.png
    415,6 KB · Görüntüleme: 46
Çözüm

Evet hocam BIOS güncel ve sanallaştırma aktif.

Format attım, ekran kartı eski driver yükledim halen aynı çözemedim tüm bileşenleri ayrı ayrı teste soktum sorun yok fakat oyuna girince mavi ekran.

Sorun PSU da imiş arkadaşlar. OCCT de Power testine tıkladığım an çöküyordu. Yeni PSU aldım sistem sorunsuz şu an.
@cryin

Bunu denedim hocam maalesef durum aynı.

@cryin Rehberdeki komutları denediniz mi?

BIOS güncel mi? BIOS'ta sanallaştırmayı açıp deneyin.

Evet hocam BIOS güncel ve sanallaştırma aktif.

Format attım, ekran kartı eski driver yükledim halen aynı çözemedim tüm bileşenleri ayrı ayrı teste soktum sorun yok fakat oyuna girince mavi ekran.

Sorun PSU da imiş arkadaşlar. OCCT de Power testine tıkladığım an çöküyordu. Yeni PSU aldım sistem sorunsuz şu an.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…